Mijn papa - Annemarie van Haeringen

Mijn papa

Annemarie van Haeringen | 32 pagina’s

Mijn papa lijkt op een beer in winterslaap. Iedere ochtend moet ik hem wakker maken.
Dat is niet gemakkelijk. Maar daar weet ik iets op…

Kleine Olifant wil zo graag spelen. Maar zijn papa werkt hard en is altijd moe. Kleine olifant doet alles om aandacht te krijgen: op zijn papa’s olifantenbuik springen, aan zijn slurf trekken, hem natspuiten, kietelen… Eindelijk leest papa voor! Maar het is soms ook fijn als papa even niet oplet. De kleine olifant houdt zoveel van zijn vader dat hij na een hele dag op papa passen toch even gaat controleren of die goed slaapt.
Want zijn papa is de liefste papa van de hele wereld!

Annemarie van Haeringen tekent het liefste olifantje van de wereld, naar een echt verhaal van haar Chinese uitgever en zijn kleine zoon.
Simpele krachtige platen vol emotie maken het verhaal geschikt voor jongere kinderen, die zullen lachen om de trucs van de kleine olifant. En elke ouder zal met een glimlach kijken naar dit vertederende olifantje dat zo herkenbaar is.


Boek €14,99
Koop online
Koop bij de boekhandel
Zet op verlanglijstje

Recensies

Dit boek kreeg 0 sterren uit 0 reviews
Wat vond je van dit boek?

Wat leuk dat je een recensie hebt achtergelaten over een boek, je hebt hiermee andere mensen geholpen om een goede keuze te maken!

Je inzending is niet direct zichtbaar op de website, dit kan 1 of 2 werkdagen duren.

Hartelijk dank voor jouw reactie,

Team Kinderboeken.nl

(Maximaal 1200 tekens)

Je recensie wordt op onze website geplaatst en misschien wel geselecteerd voor op het omslag van het boek of in andere marketing uitingen. Lees meer in onze Privacy Statement.Mijn papa
Auteur/illustrator Annemarie van Haeringen
Uitgeverij: Leopold
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 32
Publicatiedatum: 30-05-2018
Leeftijdsindicatie: 3 - 8
NUR: 273
Tags: 3 – 5 jaar, 5 – 7 jaar, 7 – 9 jaar, Fictie, Dieren & natuur, Olifanten, Mannen & jongens, Familie & Gezin, Humor, Prentenboeken
Boek €14,99
ISBN: 978-90-258-7520-6