Het grote flapjesboek van Kikker

Met meer dan 60 flapjes

0 - 5 jaar
Hardcover:
17,99
Altijd de laagste prijs
  • Met 60 flapjes
  • Groot formaat
  • Ronde hoekjes, extra veilig voor kleine kinderen
  • Voor uren kijk-, lees- en speelplezier

Samenvatting

Speels en leerzaam boek over tegenstellingen, kleuren, getallen en vormen in de wereld van Kikker, vol grapjes en flapjes!

Samenvatting

Kikker schildert. En groen is de mooiste kleur van de wereld! Kun jij raden wie er in welk huisje woont? En wat vinden Kikker en zijn vriendjes het lekkerst? Kikker is groot en Beertje is klein. De winter is koud en de zomer is warm. Kikker houdt van spelletjes. Tellen is het allerleukst op een verjaardagspartijtje. Herken jij wat Kikker voelt? Welk dier maakt welk geluid?
Ontdek het allemaal en meer achter de leuke flapjes in dit vrolijke boek voor kleine ontdekkers.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 0 - 5 jaar
ISBN: 9789025870676
NUR: 271
Type: Hardcover
Auteur(s): Max Velthuijs
Prijs: 17,99
Aantal pagina's: 24
Uitgever: Leopold
Verschijningsdatum: 24-11-2017
Het grote flapjesboek van Kikker
Kikker - Max Velthuijs

Kikker

Ken jij Kikker en zijn vriendjes al?

Haas die heel veel weet, Varkentje die zulke lekkere taarten bakt, Rat die altijd een oplossing weet, Eend, die het liefst altijd bij Kikker wil zijn en Beertje, die door Kikker wordt gevonden en bij hem mag wonen. Er zijn Kikker-boeken voor baby's, peuters en kleuters, ontdek alles over de wereld van Kikker en zijn vriendjes op deze pagina. En wist je dat er elk jaar een Kikkertiendaagse wordt gehouden? Dit is hét moment om thuis of in de klas bezig te zijn met je favoriete groene held! Wil je liever een kant-en-klaar pakket met boeken over Kikker aanschaffen voor je school of kinderdagverblijf? Kijk dan snel op deze pagina.
Lees verder

Artikelen over kikker