Kikkertiendaagse 2024 - Leren met Kikker

Kikkertiendaagse 2024

Kikker is het perfecte vriendje om nieuwe dingen mee te leren. Voor alle kinderen die nieuwsgierig zijn naar vormen, emoties, tellen en de seizoenen. Het thema van de Kikkertiendaagse 2024 is Leren met Kikker! De vrolijke kartonboekjes in de serie ‘Kikker leert’ staan daarom centraal. Lees alles over de Kikkertiendaagse 2024 in dit artikel, bestel de boeken en download de gratis les- en knutselmaterialen. Wil je liever meteen een pakket met Kikker-boeken kopen voor je school of kinderdagverblijf. Kijk dan snel op deze pagina.

Ontdek andere leuke artikelen

Peuterboeken top 10

Leesplezier begint al op jonge leeftijd. Peuters kunnen vaak geen genoeg krijgen van hetzelfde boekje. Herhaling is het toverwoord. Een favoriet moet elke avond opnieuw tevoorschijn gehaald worden. Nog een keer! Tot iedereen het boek uit z’n hoofd kent.

Tiplijst
Lees meer

De Nationale Voorleesdagen 2024

Lees alles over de Nationale Voorleesdagen 2024. Ontdek ook de prentenboeken top 10 en het Prentenboek van het Jaar.

Tiplijst
Lees meer

Lekker doorlezen met boekenseries

Kinderen zijn dol op boeken uit een serie! Deze boeken zijn lekker leesbaar, er zit veel vaart in en ze hebben vaak toffe plaatjes. Ontdek hier de leukste serieboeken!

Tiplijst
Lees meer

Kinderboekenpakketten voor de allerkleinsten

Ontdek de mooiste boeken voor de allerkleinsten en bestel ze gemakkelijk in een pakket voor elke leeftijd. Perfect voor elke fase van baby, peuter, dreumes en kleuter!

Tiplijst
Lees meer