Kikker is verliefd inspreekboektips

Altijd je kind voorlezen, waar je ook bent. Met het inspreekboek van Kikker is verliefd kan je kindje op elk moment van de dag door jou worden voorgelezen en ben je altijd dichtbij.

Voor wie?

Speciaal voor alle papa’s en mama’s die weleens moeten overwerken, op zakenreis zijn of gewoon een avondje van huis zijn. Voor opa’s en oma’s die niet om de hoek wonen, of ooms en tantes met drukke agenda’s, of die bijvoorbeeld als expats in het buitenland wonen.  Maar ook voor geliefden of beste vrienden. Voor jong en oud. Of denk bijvoorbeeld aan een kleinkind dat net heeft leren lezen en trots zelf het inspreekboek inspreekt voor opa en oma! Of vriendinnen die elk een bladzijde inspreken voor de toekomstige baby van hun beste vriendin tijdens een babyshower.

Dankzij dit inspreekboek kan je kind, kleinkind, neefje, nichtje, geliefde of vriend altijd jouw stem horen, op elk moment van de dag. Een uniek cadeau om voor altijd te bewaren. Als verjaardagscadeau. Als kraamcadeau. Als Valentijnscadeau. Als zomaar-cadeau. Het Kikker is verliefd-inspreekboek is altijd een bijzonder cadeau.

Hoe werkt het?

Op de eerste pagina kun je een met één druk op de knop een persoonlijke boodschap inspreken voor je kind, kleinkind, neefje, nichtje, geliefde of vriend. Vervolgens lees je per bladzijde het verhaal voor – op elke pagina zit een knop. Niet tevreden met het resultaat? Geen probleem, je kunt elke pagina zo vaak opnieuw opnemen als je wilt. Lees de instructie onder de video.

Kikker is verliefd - Max Velthuijs
Hardcover:
16,99

Kikker is verliefd

Max Velthuijs

Kikker voelde zich vreemd.
Hij moest lachen en huilen tegelijk.
En zijn hart klopte van boem-boem, boem-boem.
Varkentje dacht dat hij kou had gevat
Maar Haas wist wat er met Kikker aan de hand was.
'Je bent verliefd,' zei hij.

Kikker voelde zich vreemd.
Hij moest lachen en huilen tegelijk.
En zijn hart klopte van boem-boem, boem-boem.
Varkentje dacht dat hij kou had gevat
Maar Haas wist wat er met Kikker aan de hand was.
'Je bent verliefd,' zei hij.

Lees meer

Ontdek nog meer artikelen

Kinderboekenpakketten voor de allerkleinsten

Ontdek de mooiste boeken voor de allerkleinsten en bestel ze gemakkelijk in een pakket voor elke leeftijd. Perfect voor elke fase van baby, peuter, dreumes en kleuter!

Tiplijst
Lees meer

10 redenen waarom voorlezen een goed idee is!

Wist je dat je niet vroeg genoeg kunt beginnen met voorlezen? Bekijk de 10 redenen waarom voorlezen een goed idee is. En we geven tips met fijne voorleesboeken.

Tiplijst
Lees meer