Vind voor elk kind het perfecte boek

Home > Artikelen > Kikker is verliefd inspreekboek

Kikker is verliefd inspreekboek

Altijd je kind voorlezen, waar je ook bent.  Met het inspreekboek van Kikker is verliefd kan je kindje op elk moment van de dag door jou worden voorgelezen en ben je altijd dichtbij.

 

Voor wie?

Speciaal voor alle papa’s en mama’s die weleens moeten overwerken, op zakenreis zijn of gewoon een avondje van huis zijn. Voor opa’s en oma’s die niet om de hoek wonen, of ooms en tantes met drukke agenda’s, of die bijvoorbeeld als expats in het buitenland wonen.  Maar ook voor geliefden of beste vrienden. Voor jong en oud. Of denk bijvoorbeeld aan een kleinkind dat net heeft leren lezen en trots zelf het inspreekboek inspreekt voor opa en oma! Of vriendinnen die elk een bladzijde inspreken voor de toekomstige baby van hun beste vriendin tijdens een babyshower.

Dankzij dit inspreekboek kan je kind, kleinkind, neefje, nichtje, geliefde of vriend altijd jouw stem horen, op elk moment van de dag. Een uniek cadeau om voor altijd te bewaren. Als verjaardagscadeau. Als kraamcadeau. Als Valentijnscadeau. Als zomaar-cadeau. Het Kikker is verliefd-inspreekboek is altijd een bijzonder cadeau.

 

Hoe werkt het?

Op de eerste pagina kun je een met één druk op de knop een persoonlijke boodschap inspreken voor je kind, kleinkind, neefje, nichtje, geliefde of vriend. Vervolgens lees je per bladzijde het verhaal voor – op elke pagina zit een knop. Niet tevreden met het resultaat? Geen probleem, je kunt elke pagina zo vaak opnieuw opnemen als je wilt. Lees de instructie onder de video.

 

Meer weten? Bekijk de video!

Voorleesadvies voor het inspreekboek

 

Zo gaat het inspreken en opnemen makkelijker:

  • Houd het boek met beide handen vast.
  • Druk met je rechterduim op het opnamelogo en druk aan de buitenkant met je wijsvinger terug. Zo kan je goed kracht zetten.
  • Druk als je bij het einde van de voorleespagina komt juist iets harder. Want je druk verslapt als je hersenen denken: ‘ik ben bijna klaar’.
    En dan klinken de afsluitende twee piepjes te vroeg, terwijl je nog voorleest.
    Om dit te voorkomen een goede tip van een ouder: zet er een knijper op – zo blijft de druk op de knop hetzelfde.
  • Bij de pagina’s met veel tekst kan de inspreektijd wat krap zijn. Onze tip is om lekker enthousiast en met iets meer tempo te lezen op deze pagina’s.
  • O ja… vergeet niet de opnamechip achter op het boek aan te zetten…

Veel plezier met voorlezen!

Kikker is verliefd

Kikker voelde zich vreemd. Hij moest lachen en huilen tegelijk. En zijn hart klopte van boem-boem, boem-boem. Varkentje dacht dat hij kou had gevat Maar Haas wist wat er met Kikker aan de hand was. ‘Je bent verliefd,’ zei hij.