Babyboeken

Ben je op zoek naar een leuk boek voor baby’s? Dan zit je op de juiste plek! Voor je eigen kleintje of als cadeau, we hebben verschillende babyboeken in ons assortiment. Want met boeken kun je niet vroeg genoeg beginnen.

Babyboeken top 10Boeken voor 0-1,5 jaarPrentenboeken

Lees meer

Mooiste babyboeken

In het grote aanbod van babyboeken is het soms lastig een leuk boek te kiezen. Daarom hebben wij een top 10 gemaakt van de mooiste en populairste babyboeken. Deze top 10 zal af en toe ook geüpdatet worden, zodat je altijd het beste babyboek koopt!

Top 10 babyboeken

Interactieve boeken

Babyboekjes zijn er in verschillende soorten en maten. Een pasgeboren baby vindt bijvoorbeeld knisperboeken en geluidenboeken ontzettend leuk, want ze prikkelen de zintuigen. Als het kind een paar maanden ouder is, worden ook voelboeken en flapjesboeken interessant, omdat het interactief is. Hierdoor ontwikkelen ze hun motorische vaardigheden.

Bekijk onze knisperboeken Ontdek onze geluidenboekjes

Babyboeken voor ouders

Als je ouder wordt is dat ontzettend spannend, zeker als dat voor het eerst gebeurt. Voor ouders die graag wat meer willen lezen over opvoeden of die nieuwsgierig zijn naar herkenbare verhalen van andere ouders, is er een divers aanbod boeken.

Boeken voor (aankomende) ouders

Babyboeken kopen

Welk boek moet je kopen voor een baby? Wat zou hij of zij leuk vinden? In ons assortiment vind je veel verschillende boeken en dat kan de keuze moeilijker maken. Daarom bieden wij gratis advies op maat aan. Met onze passie en expertise helpen we jou een verhaal te kiezen dat aansluit bij het leven van de pasgeboren baby.

Vraag tips op maat