Baby’s eerste boekje: Olifant & Panda

Hardcover:
12,99
Altijd de laagste prijs
  • Voor kinderen vanaf 0 jaar
  • Prachtig uitgevoerd met een vrolijke retro-uitstraling
  • Graag lezen begint op schoot!

Samenvatting

Samenvatting

Neem baby mee op stap in de dierenwereld. Olifant en panda geven een inkijkje in een dag uit hun leven. De contrasterende zwart-witpatronen stimuleren het waarnemingsvermogen en prikkelen de hersenen. Want graag lezen begint op schoot.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789002278303
NUR: 271
Type: Hardcover
Auteur(s): Jane Foster
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 16
Uitgever: Oogappel
Verschijningsdatum: 01-08-2023

Kenmerken van dit boek

Milo van Baby ziet

Baby ziet…

Baby ziet

Boekjes uit de Baby ziet-reeks zijn er speciaal voor de allerkleinste lezers. Ze zijn al geschikt voor baby's van 0 tot 6 maanden, maar blijven vaak ook daarna nog favoriet. Het principe is simpel: eenvoudige patronen in zwart-wit, soms aangevuld met een felle kleur. Helemaal op maat van de waarneming van baby’s. Tekeningen die de hersenen en de visuele waarneming stimuleren!
Lees verder

Gerelateerde artikelen

Peuterboeken top 10

Leesplezier begint al op jonge leeftijd. Peuters kunnen vaak geen genoeg krijgen van hetzelfde boekje. Herhaling is het toverwoord. Een favoriet moet elke avond opnieuw tevoorschijn gehaald worden. Nog een keer! Tot iedereen het boek uit z’n hoofd kent.

Tiplijst
Lees meer

Zwart-wit boekjes voor baby’s

Baby’s van 0-6 maanden zijn vaak al heel alert. Hoe sterker het contrast, hoe beter ze het zien! Deze zwart-wit boekjes voor baby's zijn zeker een succes.

Tiplijst
Lees meer

Babyboeken top 10

Verras een (aanstaande) ouder met een van onze boekentips voor tijdens de zwangerschap of als kraamcadeau. Mooie, stevige karton-, voel- en geluidsboeken en natuurlijk ontbreken hier de voorleesbundels niet.

Tiplijst
Lees meer