Sinterklaasboeken

Sinterklaasboeken zijn perfect om in de stemming te komen voor het heerlijke avondje. Als je op zoek bent naar de leukste boeken over Sinterklaas, ben je hier op de juiste plek! Wij hebben een breed aanbod voor verschillende leeftijden.

Sinterklaas boekentipsAlle peuterboekenAlle prentenboekenAlle voorleesboeken

Lees meer

De leukste Sinterklaasboeken

Sint-boeken zijn er in verschillende soorten. Bijvoorbeeld samen Sinterklaasliedjes zingen, een spannend avontuur beleven of een gezellig verhaal om voor te lezen. Zal het allemaal goedkomen voordat het 5 december is?

Top 5 boeken over Sinterklaas

Veelgestelde vragen over Sinterklaasboeken

Hoe komen de pieten voor in de boeken?

In veel boeken gaat het tegenwoordig over Sinterklaas en zijn pieten. Ook de illustraties zijn gemoderniseerd, zoals in Daar is Sinterklaas!. De verhalen sluiten dus goed aan bij de actualiteit en zijn hartstikke leuk als voorbereiding op het heerlijke avondje.

Zijn er boeken met moderne Sinterklaasliedjes?

Ja, die zijn er zeker! In bijvoorbeeld Sinterklaasje, kom maar binnen staan alle liedjes herschreven volgens de moderne tijdsgeest. Het leuke aan dit boek is dat alle liedjes ook op Spotify te luisteren zijn, als je zoekt op ‘Sinterklaasje, kom maar binnen’ vind je een afspeellijst met de cover van het boek als beeld.

Sintboeken kopen

Kom je er niet helemaal uit welk Sinterklaasboek je moet kopen? Vraag dan gratis advies op maat aan. Met onze passie en expertise helpen wij jou het beste boek te kopen voor jouw kind(eren) of het kind voor wie jij een cadeautje koopt!

Advies op maat