Sinterklaas ABC

Hardcover:
9,99
Altijd de laagste prijs
  • Vrolijk en kleurrijk
  • Leuk om te geven of te krijgen
  • Boek in het formaat van een chocoladeletter

Samenvatting

Grappig ABC-boekje op rijm, over alle aspecten van het sinterklaasfeest.

Samenvatting

A is van Aankomst na de reis overzee. Sint staat aan dek en de Pieten zijn mee...

Van Aankomst tot Zingen en Zwaaien: in dit feestelijke ABC komen alle belangrijke sinterklaasthema's voorbij. De letters van het alfabet zijn natuurlijk van chocola! Met een tekst op rijm en vrolijke kleurenillustraties is dit het ideale boek om samen met kinderen te lezen in de spannende sinterklaastijd.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 4 - 8 jaar
ISBN: 9789021682440
NUR: 272
Type: Hardcover
Auteur(s): Mariska Hammerstein
Illustrator: Juliette de Wit
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 64
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsdatum: 06-10-2021
Sinterklaas-ABC

Gerelateerde artikelen

Schip ahoy! Kinderboeken over piraten

Piraten zijn stoer, avontuurlijk en grappig. Kinderboeken over piraten zitten vol schatkaarten, juwelen en zwaarden. In dit artikel tippen wij de leukste boeken over piraten. Ooglapjes af en lezen maar, ARR!

Tiplijst
Lees meer

Sprookjes: een top 3 met de mooiste bundels

Er zijn heel veel verschillende soorten sprookjes: klassiek, modern, over prinsessen, draken en trollen. Elk sprookje neemt je mee in een eigen fantasiewereld. Wij zetten de mooiste sprookjesboeken vol verschillende soorten verhalen voor je op een rij!

Tiplijst
Lees meer

Dichter aan het woord: Ted van Lieshout

Ter ere van de Poëzieweek 2019 geven wij graag het woord aan schrijver, beeldend kunstenaar én dichter Ted van Lieshout. Zijn dichtbundel Ze gaan er met je neus vandoor is genomineerd voor de Grote Poëzieprijs 2019. In dit artikel spreken wij met hem over zijn dichtbundels.

Interview
Lees meer

Interview met Wouter Klootwijk en Enzo Pérès-Labourdette

Anne, het paard en de rivier is bekroond tot een van de Best Verzorgde Boeken van 2017. Het boek is geschreven door Wouter Klootwijk. Samen met de prachtige illustraties van illustrator Enzo Pérès-Labourdette is het verhaal een prachtig kinderboek geworden. Reden genoeg voor een kort interview met de schrijver en de illustrator.

Interview
Lees meer

Reviews

Annemieke, Moeder (38 jaar) - 17-11-2021
Dit boekje is enorm genieten! Samen met ons kleine meisje (2,5) die een grote voorliefde heeft voor letters en wiens hart sneller gaat kloppen van Sinterklaas hebben we dit boekje al meerdere malen gelezen. De rijmpjes zijn relatief kort per letter, en daarom ook voor kleinere kinderen interessant. Bovendien is er veel te zien op de prachtige illustraties! Een absolute aanrader voor kleine Sinterklaasfans!