Gem, het verhaal van een reus

Hardcover:
16,99
Altijd de laagste prijs
  • Van drievoudig Gouden Penseel-winnares Annemarie van Haeringen
  • Met grappig, onverwacht einde
  • Perfect om voor te lezen aan kinderen vanaf 4 jaar

Samenvatting

Samenvatting

Dit is het verhaal van een reus. Geen grote, geen kleine, maar een gemiddelde reus.
Gem houdt niet van gewichtheffen, slopen en vechten. Maar wel van lezen, een mooi pak en olifanten, die hij fijner gezelschap vindt dan andere reuzen. Hij is het liefst op zichzelf, tot hij een reuzenzeemeermin ontmoet…

Het wonderlijke verhaal van een helemaal niet zo gemiddelde reus.

'Dit bijzondere verhaal over een gemiddelde reus die een zeemeermin ontmoet, komt voor een penseel zeker in aanmerking.’ – Toin Duijx

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 4 - 7 jaar
ISBN: 9789025880866
NUR: 273
Type: Hardcover
Auteur(s): Annemarie van Haeringen
Prijs: 16,99
Aantal pagina's: 32
Uitgever: Leopold
Verschijningsdatum: 09-03-2022
Gem, het verhaal van een reus

Gerelateerde artikelen

De leukste leerspellen op een rij

Deze spellen zijn superleuk én je steekt er ook nog eens wat van op. Alle spellen van Zwijsen zijn namelijk gemaakt in samenwerking met lesmethodemakers. Zo weet je zeker dat alles 100% aansluit op school. Wij zetten de leukste per leeftijd op een rij!

Tiplijst
Lees meer

Schooltje spelen getest!

Spelenderwijs leren is extra leuk met 'Schooltje Spelen'. Een uitklapbaar koffertje vol materialen. Matteo (5) en zijn moeder Kim testten het spel.

Achtergrond
Lees meer

Cadeautip: koffertjes vol leuks

Haal het leukste van school in huis met deze koffertjes! Inclusief uitwisbare stift voor eindeloos plezier met letters en cijfers. Nu voor maar 13,50!

Achtergrond
Lees meer

Reviews

Wendyblogt, Moeder (39 jaar) - 18-03-2022
Op de cover zie je een reus die een mooi pak aan heeft met een olifant in zijn handen en zijn hoofd in de wolken. Op het schutblad staat hij met zijn blote voeten met roze gelakte nagels op bergen, die erg klein lijken. Het is een mooi verhaal dat laat zien dat je heus wel anders mag zijn als mensen van je verwachten. Dat je niet dezelfde dingen leuk hoeft te vinden. Ook al is Gem dan niet de standaard Reus, hij kan gewoon zijn eigen gang gaan. Het verhaal is erg leuk geschreven, er zit veel humor in. Het is ook een verrassend boek want er gebeurd iets wat je totaal niet zag aankomen. De illustraties zijn ook erg mooi en duidelijk. Door het gebruik van zachte kleuren komt het over als een vriendelijk boek. Het is leuk om te zien dat hij zoveel aan de vriendschap van de olifanten heeft. Dat laat zien dat hij niet alleen is. Het is een erg mooi boek wat de nadruk legt op dat je best anders mag zijn als er van je verwacht wordt. De aangeraden leeftijd is 4-7 jaar.