De sprookjessprokkelaar vertelt... - Paul van Loon

De Sprookjessprokkelaar vertelt…

Paul van Loon | 184 pagina’s

De sprookjes in dit spannende sprookjesboek spelen niet lang geleden, in een land hier ver vandaan, maar juist in de toekomst.
Over twee prinsessen die altijd ruziemaken, maar toch samen het land moeten regeren. Over een fee die de mensen probeert te beschermen tegen internettrollen. Over een meisje dat in een stad van steen en beton op zoek gaat naar het allerlaatste zaadje.

Paul van Loon, Laurentien van Oranje en de Efteling schreven samen zeven betoverende sprookjes voor jong en oud.

Met full colour illustraties van de Efteling.

De Efteling, al 65 jaar hoeder van het sprookje, organiseerde begin dit jaar de Sprookjesschrijfwedstrijd der Lage Landen. Uit ruim 2.800 inzendingen uit Nederland en Vlaanderen koos een vakjury veertien ideeën die voor de Efteling, Paul van Loon en Laurentien van Oranje een inspiratiebron waren voor deze verhalenbundel. Eerder maakten zij De Sprookjes-Sprokkelaar, over de rijke wereld van fantasie.


Boek €18,50
Koop online
Koop bij de boekhandel
Zet op verlanglijstje

Recensies

Dit boek kreeg 0 sterren uit 0 reviews
Wat vond je van dit boek?

Wat leuk dat je een recensie hebt achtergelaten over een boek, je hebt hiermee andere mensen geholpen om een goede keuze te maken!

Je inzending is niet direct zichtbaar op de website, dit kan 1 of 2 werkdagen duren.

Hartelijk dank voor jouw reactie,

Team Kinderboeken.nl

(Maximaal 1200 tekens)

Je recensie wordt op onze website geplaatst en misschien wel geselecteerd voor op het omslag van het boek of in andere marketing uitingen. Lees meer in onze Privacy Statement.De Sprookjessprokkelaar vertelt…
Auteur/illustrator Paul van Loon
Uitgeverij: Leopold
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 184
Publicatiedatum: 13-03-2019
Leeftijdsindicatie: 7 - 11
NUR: 282
Tags: 7 – 9 jaar, 9 – 12 jaar, Fictie, Avontuur, Dieren & natuur, Sprookjesfiguren, Draken & Eenhoorns, Sprookjes & legenden, Fantasie & magie, Voorleesboeken
Boek €18,50
ISBN: 978-90-258-7456-8