Het vrolijke voorleesboek van Foeksia de Miniheks

Hardcover:
16,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Heerlijk voorleesboek van Foeksia de miniheks. Boordevol avonturen voor het hele gezin, met full colour illustraties van Saskia Halfmouw. 

Samenvatting

Dit prachtig uitgevoerde voorleesboek is voor alle jonge Foeksia-fans. Ga met Foeksia op avontuur in het Heksenbos of oefen (mislukte) toverspreuken op de miniheksenschool.
In zijn eigen, unieke vertelstijl brengt Paul van Loon spanning, humor en fantasie samen in vrolijke avonturen met herkenbare onderwerpen zoals vriendschap, dieren en opkomen voor jezelf en anderen. Met hartverwarmende full colour illustraties van Saskia Halfmouw.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 4 - 7 jaar
ISBN: 9789025885816
NUR: 281
Type: Hardcover
Auteur(s): Paul van Loon
Illustrator: Saskia Halfmouw
Prijs: 16,99
Aantal pagina's: 80
Uitgever: Leopold
Verschijningsdatum: 03-01-2024
Foeksia de miniheks - Paul van Loon - Saskia Halfmouw

Foeksia de miniheks

Foeksia de miniheks

Wakkabakkaboe! Foeksia woont in het Heksenbos met haar papa Kwark de Tovenaar. In het bos en op de Heksenschool beleeft ze allerlei avonturen. Foeksia is erg ondeugend. Ze probeert graag spreuken uit het Grote Toverboek van Kwark, terwijl dat helemaal niet mag. En dat gaat wel eens fout. Oeps! Maar Foeksia heeft ook een hart van goud. Ze is hartstikke stoer en nergens bang voor. Heksjes die pesten, geeft ze hun verdiende loon. Eigen schuld, heksenbult! Doe de Kwarkdans! Foeksia is een vrolijke miniheks die houdt van feestjes, zingen en dansen. Doe je met haar mee? Luister De Kwarkdans, gezongen door Foeksia! https://www.kinderboeken.nl/wp-content/uploads/sites/52/2020/07/Kwarkdans_ingezongen.mp3  
Lees verder

Gerelateerde artikelen