Raveleijn 1

10 - 13 jaar
Hardcover:
19,99
Altijd de laagste prijs
Luisterboek:
12,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Sprookjesachtig verhaal over een groep kinderen die de stad Raveleijn van de kwaadaardige graaf Grafhart moeten zien te bevrijden. Een fantasierijk jeugdboek, in samenwerking met de Efteling, voor lezers vanaf tien jaar.

Samenvatting

RAVELEIJN
...waar raven ruijters zullen zeijn

Thomas, Joost, Maurits en tweelingzussen Emma en Lisa verhuizen met hun ouders van de stad naar een afgelegen dorp. Daar gebeurt iets ongelooflijks. Wanneer zij, gelokt door raven en een geheimzinnige stem, onder een oude stadspoort doorgaan, veranderen ze in ruiters te paard.

Tot hun schrik komen ze erachter dat zij De Vijf zijn. Volgens een oude voorspelling moeten zij de magische stad Raveleijn en haar bewoners bevrijden van hun overheerser graaf Olaf Grafhart en zijn monsterlijke wezens. Het lot van Raveleijn ligt in handen van Thomas en zijn broers en zussen.

Maar hoe komen ze aan de magische krachten die nodig zijn om Raveleijn te bevrijden? En welke rol speelt het mysterieuze meisje Samira?

Raveleijn waar raven ruijters zullen zijn Thomas, Joost, Maurits en tweelingzussen Emma en Lisa verhuizen met hun ouders van de stad naar een afgelegen dorp. Daar gebeurt iets ongelooflijks. Wanneer zij, gelokt door raven en een geheimzinnige stem, onder een oude stadspoort doorgaan, veranderen ze in ruiters te paard. Tot hun schrik komen ze erachter dat zij De Vijf zijn. Volgens een oude voorspelling moeten zij de magische stad Raveleijn en haar bewoners bevrijden van hun overheerser graaf Olaf Grafhart en zijn monsterlijke wezens. Het lot van Raveleijn ligt in handen van Thomas en zijn broers en zussen. Maar hoe komen ze aan de magische krachten die nodig zijn om Raveleijn te bevrijden? En welke rol speelt het mysterieuze meisje Samira? Raveleijn, het spannende boek van Paul van Loon, gebaseerd op de gelijknamige Efteling attractie, wordt voorgelezen door Jan Meng. Meng geldt als de ongekroonde koning van het luisterboek. Hij las onder meer de Harry Potter reeks, In de ban van de ring en de verhalen van Roald Dahl voor.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 10 - 13 jaar
ISBN: 9789025857813
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Paul van Loon
Prijs: 19,99
Aantal pagina's: 256
Uitgever: Leopold
Verschijningsdatum: 01-03-2011

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 10 - 13 jaar
ISBN: 9789025879976
NUR: 283
Type: Luisterboek
Auteur(s): Paul van Loon
Voorlezer: Jan Meng
Prijs: 12,99
Duur: 5 uur en 8 minuten
Uitgever: Leopold
Verschijningsdatum: 30-06-2020
Raveleijn-1 - Paul van Loon
Raveleijn

Raveleijn

Raveleijn

Lees verder