Dreaming of the boy next door

Een onvergetelijke roadtrip die alles zal veranderen...

15 - 25 jaar
Paperback:
19,99
Altijd de laagste prijs
  • Sprankelend debuut
  • Over een Afro-Amerikaanse ballerina
  • Young-Adult boekentip!

Samenvatting

Sprankelende YA-roman over een Afro-Amerikaanse ballerina en een onverwachte roadtrip (15+). ZWARTE BALLERINA. AUDITIE. ROADTRIP.

Samenvatting

Ik vertel hem niets. Want dan neemt mam de eerste vlucht terug. En dan zijn al mijn plannen verpest. Dan kan ik nooit auditie gaan doen, word ik nooit een professionele ballerina en zal ik nooit…

Chloe wil auditie doen voor een balletacademie in New York, maar haar moeder verbiedt haar te gaan. Chloe gaat stiekem toch. Maar dan duikt haar onmogelijke buurjongen Eli op. Als Chloe hem geen lift geeft, verlinkt hij haar bij haar moeder. Noodgedwongen neemt Chloe Eli (en zijn stinkende hond) mee. Dit is het begin van een onvergetelijke roadtrip die alles zal veranderen…

Auteur Kristina Forest groeide op in Lawnside, New Jersey, een klein stadje dat in 1840 als eerste een onafhankelijke zwarte gemeenschap was, met een eigen bestuur, ten noorden van de Mason Dixon lijn. Forest begon met dansen toen ze zeven jaar was. Toen ze zeventien was, besefte ze dat ze nog meer van schrijven hield dan van dansen. Dreaming of the boy next door is haar debuut. Naast een mooie liefdeslijn verwerkte ze haar eigen ervaringen in het verhaal: die van een zwarte ballerina in de overwegend witte wereld van het klassiek ballet.

The New York Times over Dreaming of the boy next door :
'A bighearted story about being brave enough to go for what you want, even when the rules tell you something different.'

Voor liefhebbers van To all the boys I’ve loved before .

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 15 - 25 jaar
ISBN: 9789025878108
NUR: 285
Type: Paperback
Auteur(s): Kristina Forest
Prijs: 19,99
Aantal pagina's: 216
Uitgever: Leopold
Verschijningsdatum: 27-05-2021
Dreaming-of-the-boy-next-door_Kristina-Forest

Gerelateerde artikelen

Lesvideo’s bij ‘Mohammed’ – Petra van Helden

Bekijk de lesvideo's voor het boek 'Mohammed' van Petra van Helden! Op die manier leer je de verhalen van de profeet nog beter kennen. Perfect om thuis te kijken of voor in de klas.

Achtergrond
Lees meer

Ons kinderpanel interviewt de makers van Chaos United

'Chaos United' is een supergrappige graphic novel over het rommeligste voetbalteam dat je maar kunt bedenken. Samen met ons kinderpanel interviewden we Gerard van Gemert en Rudi Jonker, de makers van dit boek.

Kinderpanel
Lees meer

Poetsen kun je overal!

Dat tandenpoetsen met je kind niet altijd even makkelijk gaat, is geen geheim. Het vrolijke en grappige kijk- en voorleesboek Weg met de viezekiezenbeestjes! (mét tandenpoetslied) helpt ouders en kinderen bij het voorkomen van problemen.

Achtergrond
Lees meer