Gangsterschool 1

Katherine Wiseman

10 - 12 jaar
Hardcover:
16,95
Altijd de laagste prijs
E-book:
9,99
Altijd de laagste prijs
  • Perfect voor Harry Potter fans
  • Grappig avontuur
  • Vertaald door Thijs Goverde

Samenvatting

Samenvatting

Gangsterschool gaat over Milly en Charlie. Hun beide ouders zijn beroemd & berucht en het kan niet anders of hun kinderen zullen nog betere boeven worden dan zijzelf. Daarom worden ze naar Blaggard gestuurd – de enige school ter wereld waar toekomstige helden en schurken de kneepjes van het boevenvak kunnen leren. Maar Milly en Charlie zien daar niets in. Zij dromen van heel andere dingen… ‘Het verhaal is grappig, spannend en het leest heerlijk. Een geweldig boek over vriendschap! Charlie en Milly zijn net als ieder kind op zoek naar zichzelf: Wie of wat wil je zijn? In een wereld waarin alles precies tegenovergesteld is aan wat wij normaal vinden, komt het er nog meer op aan bij jezelf te blijven.’ Lovin-Books ‘Een boek voor jongens en meisjes – complotten, geheime gangen, coole technische snufjes en een turbulente ontknoping.’ Amazon.de

Toekomstige beruchtheid verzekerd! Het Rabauw College is een bijzondere school. Hier staan geen rekenen en taal op het lesrooster, maar Dieverij, Hacken, Besluipen, Vermommen en nog veel meer vaardigheden waar elke Betrouwbare Burger van huivert... Op de Gangsterschool worden alleen kinderen van meestercriminelen toegelaten om de kneepjes van het boevenvak te leren. Nieuwkomers Milly en Charlie zijn echter anders. Ze willen juist voorkomen dat ze echt slechte dingen moeten doen - maar hoe krijgen ze dat voor elkaar zonder onmiddellijk van school getrapt te worden om te eindigen op het duistere Kruimeling College? 'Ik zou dit durven omschrijven als iets van Zweinstein meets Verschrikkelijke Ikke!' (Book Inspector) 'Een verfrissend nieuw genre met personages om van te houden. Iedereen zou wel een vriendin als Milly kunnen gebruiken.' (What the Readhed said)

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 10 - 12 jaar
ISBN: 9789025114039
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Katherine Wiseman
Vertaler: Thijs Goverde
Prijs: 16,95
Aantal pagina's: 256
Uitgever: Uitgeverij Holland
Verschijningsdatum: 31-08-2018

Specificaties

ISBN: 9789025114268
NUR: 283
Type: E-book
Auteur(s): Katherine Wiseman
Vertaler: Thijs Goverde
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 256
Uitgever: Condor
Verschijningsdatum: 28-10-2020
Gangsterschool_header

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel leest: ‘Mystery Guest’

Ons Kinderpanel las 'Mystery Guest' van Maren Stoffels. Drie personen bekennen een moord, maar slechts één is de dader. Wie is de Mystery Guest?

Kinderpanel
Lees meer