Het Heksenhandboek

Vol toverspreuken, drankjes en magie

Nikki van de Car

Uta Krogmann

8 - 12 jaar
4 /5
Hardcover:
13,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Origineel en praktisch handboek over witchcraft voor meisjes van 8-12 jaar die van magie houden.

Samenvatting

Maak elke dag magisch met dit betoverende handboek voor jonge heksen.

Ontdek echte (tover)spreuken, rituelen en drankjes. En nog veel meer: de kracht van kristallen en kruiden, positieve energie, heksencodes, theerituelen en vriendschapknopen.

Heerlijk heksenboek voor jou en je vriendinnen. Overal om ons heen is magie, het is aan jou wat je ermee doet!

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 8 - 12 jaar
ISBN: 9789492901675
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Nikki van de Car
Illustrator: Uta Krogmann
Prijs: 13,99
Aantal pagina's: 128
Uitgever: Witte Leeuw
Verschijningsdatum: 23-09-2020
Header het Heksenhandboek

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel leest: ‘Mystery Guest’

Ons Kinderpanel las 'Mystery Guest' van Maren Stoffels. Drie personen bekennen een moord, maar slechts één is de dader. Wie is de Mystery Guest?

Kinderpanel
Lees meer

Knutselen en kleuren met onze gratis doebladen

Voor kinderen die dol zijn op (voor)lezen en het leuk vinden om te knutselen of kleuren, zijn er gratis doebladen te downloaden van al hun favoriete personages!

Tiplijst
Lees meer

Reviews

Linda, Boekliefhebber (55 jaar) - 15-02-2021
Dit heerlijke Heksenboek legt op een vriendelijke en verhelderende manier de basisregels van magie en spreuken uit, zonder ergens druk op te leggen of te veroordelen. Wat wordt er zoal bij hekserij gebruikt en wat hebben kruiden, stenen en kristallen daarmee te maken? Hoe kun je magie, of kruiden aanwenden om de situatie beter te maken? Geen kinderachtig spul, maar een respectvolle gids, hoe om te gaan met spreuken en materialen. De zachte pastelkleurige illustraties passen perfect bij de tekst De tekst nodigt ook uit om samen met je kinderen te experimenteren. Moedig kinderen aan om magische ingrediënten te vinden in de achtertuin (of desnoods in de keukenkastjes). Denk daarbij aan stenen, kruiden of bloemen, of misschien is er wel een echte heksenkring te vinden. Dans met volle maan in het donker om de kring en oefen de spreuken. Een boek (voor donkere regenachtige dagen) om het licht in jezelf te vinden en te verspreiden. Linda de Jong Hele recensie op hebban te lezen: https://www.hebban.nl/recensie/linda-de-jong-over-het-heksenhandboek