Paco en de jazzband

Hardcover:
19,95
Altijd de laagste prijs
  • Voor kinderen vanaf 3 jaar
  • Leerzame kennismaking met jazz
  • Goede kwaliteit geluidsfragmenten

Samenvatting

Samenvatting

Paco is in New Orleans, dé stad van de jazz. Hij heeft zijn saxofoon meegenomen. Wedden dat hij hier muziekvrienden vindt? Een verhaal waar muziek in zit! Voor kinderen vanaf 3 jaar.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789044828085
NUR: 273
Type: Hardcover
Auteur(s): Magali Le Huche, Marine Arnould
Prijs: 19,95
Uitgever: Clavis B.V.B.A., Uitgeverij
Verschijningsdatum: 15-04-2022
Paco en de jazzband
Paco

Muzikale avonturen met Paco

Paco

Maak kennis met veel verschillende soorten muziekstijlen met de muzikale avonturen van Paco. Hij gaat naar de disco, speelt in een jazzband, ontdekt Afrikaanse muziek en nog veel meer! Ieder boek staat vol met geluidsfragmenten die je makkelijk afspeelt dankzij de drukknop. Zo maken kinderen kennis met de mooiste muziek en leren ze verschillende instrumenten herkennen.
Lees verder

Gerelateerde artikelen

Top 10 kinderboeken voor de vakantie

Er is niks fijner dan in de vakantie een stapel boeken lezen toch? Bekijk onze vakantieboeken top10 en droom lekker weg bij de verhalen over vakantie, vrij zijn en avontuur!

Tiplijst
Lees meer

Drie vragen aan Andy Harkness

Andy Harkness werkte mee aan grote Disney-films. Wij stelden hem drie vragen over de bijzondere werkwijze van zijn nieuwe boek Wolfie.

Achtergrond
Lees meer

Reviews

Sander, Vader (40 jaar) - 10-11-2022
Dit vindt onze zoon van 2 echt helemaal geweldig. Toen die nog wat kleiner was swingde die al mee op schoot, maar nu pakt ie deze zelf uit de kast en gaat dan op het kleed swingen met Paco.