Praten met je huisdier

Leer de taal van je hond, kat, konijn en vele andere dieren!

9 - 14 jaar
4 /5
Paperback:
12,99
Altijd de laagste prijs
  • Leer de taal van jouw huisdier verstaan en word een nog grotere dierenvriend
  • Over alle mogelijke huisdieren; van honden tot slangen
  • Full-colour pagina's met veel foto's

Samenvatting

Leer de taal van je huisdier in dit leuke en handige boek. Boordevol kleurenfoto’s, leuke feitjes en begrijpelijke uitleg. Perfect voor jonge dierenliefhebbers!

Samenvatting

Waarom geeft een kat kopjes? Op hoeveel manieren kan een hond kwispelen? Waarom staat een vogel op één been? Lacht een paard echt?
Met dit boek ontdek je de geheime taal van je huisdier. Het boek is opgedeeld in overzichtelijke hoofdstukken die je leren communiceren met honden, katten, vogels, hamsters, konijnen, cavia’s, paarden, slangen en vissen. Leer je dier nog beter kennen en word de beste vrienden!

'Een geweldig boek waarin kinderen leren om de taal van dieren te begrijpen! Ook erg interessant voor ouders en iedereen die dieren leuk vindt.' - Piet Hellemans, dierenarts en presentator van Beestengeluk op SBS6

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 9 - 14 jaar
ISBN: 9789493236189
NUR: 223
Type: Paperback
Auteur(s): Lindy Mattice
Prijs: 12,99
Aantal pagina's: 144
Uitgever: Witte Leeuw
Verschijningsdatum: 13-04-2022
Beeld uit Praten met je huisdier

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel leest: ‘Mystery Guest’

Ons Kinderpanel las 'Mystery Guest' van Maren Stoffels. Drie personen bekennen een moord, maar slechts één is de dader. Wie is de Mystery Guest?

Kinderpanel
Lees meer

Knutselen en kleuren met onze gratis doebladen

Voor kinderen die dol zijn op (voor)lezen en het leuk vinden om te knutselen of kleuren, zijn er gratis doebladen te downloaden van al hun favoriete personages!

Tiplijst
Lees meer

Reviews

Wendyblogt, Moeder (39 jaar) - 21-05-2022
De cover van het boek ziet er al echt geweldig uit., veel felle kleuren en verschillende dierenhoofden erop. In dit boek staat uitgelegd wat dieren willen zeggen als ze een bepaalde houding aannemen of bepaald gedrag vertonen. Er staan verschillende dieren in zoals hond, kat, vis, slang, konijn, vogel, hamster, cavia en paard. De opmaak van het boek is erg leuk, er zijn veel kleuren gebruikt en bij elke uitleg staat een duidelijke foto. Er zijn verschillende symbolen die informatie aangeven, praten met je dier, tips en wist je dat? Zo kun je leren hoe je een dier beter kunt begrijpen. de teksten zijn goed uitgelegd. Het boek is een aanrader voor kinderen van 9-14 jaar die graag een huisdier willen gaan houden of die hun huisdier beter willen begrijpen. Op een leuke manier kunnen ze erachter komen waarom hun dier zich zo gedraagt en wat ze er aan kunnen doen om het dier meer op hun gemak te stellen. Het is goed om kinderen te leren hoe ze met dieren moeten omgaan. En als je ze zelf niet hebt is het wel leuk om te weten waarom bijvoorbeeld de hond die je tegenkomt een bepaalde houding aanneemt.