Ruimterace - Ben Hubbard

Ruimterace

Van de eerste maanlanding tot de missies naar Mars

Ben Hubbard | 96 pagina’s

Amerika en Rusland waren jarenlang bezig met een ruimterace: welk land zou als eerste een mens naar de ruimte sturen? En wie zou als eerste een man op de maan krijgen?
Lees alles over deze race, en wat er daarna gebeurde. Van de eerste raket tot de (Mars)missies van vandaag en morgen, in dit boek lees je het verhaal van onze reizen naar de sterren.
Maar het boek biedt meer. Download de gratis app en scan de pagina’s. Laat gedetailleerde 3D-afbeeldingen van ruimtevaartuigen verschijnen. En verander de foto’s van het boek in bewegende video’s! Zo kun je onder andere echte beelden van NASA bekijken.


Boek €16,50
Koop online
Koop bij de boekhandel
Zet op verlanglijstje

Recensies

Dit boek kreeg 0 sterren uit 0 reviews
Wat vond je van dit boek?

Wat leuk dat je een recensie hebt achtergelaten over een boek, je hebt hiermee andere mensen geholpen om een goede keuze te maken!

Je inzending is niet direct zichtbaar op de website, dit kan 1 of 2 werkdagen duren.

Hartelijk dank voor jouw reactie,

Team Kinderboeken.nl

(Maximaal 1200 tekens)

Je recensie wordt op onze website geplaatst en misschien wel geselecteerd voor op het omslag van het boek of in andere marketing uitingen. Lees meer in onze Privacy Statement.Ruimterace
Auteur/illustrator Ben Hubbard
Uitgeverij: Condor
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 96
Publicatiedatum: 06-03-2019
Leeftijdsindicatie: 9 - 12
NUR: 225 210
Tags: 9 – 12 jaar, 20e eeuw, 21e eeuw, Doeboeken, Augmented reality, Non-fictie, Geschiedenis, Uitvindingen, Amerika, Techniek & wetenschap, Heelal, Condor, Luchtvaartuigen & raketten
Boek €16,50
ISBN: 978-94-92899-34-7