Atlas van de ruimte

Reis langs sterren en planeten met de Kleine Astronauten

Hardcover:
17,99
Altijd de laagste prijs
  • Ruimteavontuur, atlas, fotoboek en encyclopedie in één
  • Van astronaut André Kuipers en sterrenkundige Govert Schilling
  • Heerlijk om samen in te lezen en te kijken, voor iedereen die van het heelal houdt

Samenvatting

Prachtig groot familieboek: samen op ontdekkingstocht door het heelal.

Samenvatting

Als je ’s nachts naar de sterrenhemel kijkt, is er enorm veel te zien. Ontdek in dit grote boek boordevol echte ruimtefoto’s en illustraties alles over het heelal. Wist je bijvoorbeeld dat de sterrenhemel er vanaf de andere kant van de aardbol heel anders uitziet? En wat het verschil is tussen een planeet en een ster? Dat wonen en leven op Mars best een uitdaging is? Weet jij hoeveel manen Pluto heeft? Hoe heet het is op de zon? En hoe wordt een ster geboren?
Bezoek samen met de Kleine Astronauten bijzondere plekken in het heelal, zoals de maan, de planeten in ons zonnestelsel, sterren en sterrennevels. Atlas van de ruimte is een onvergetelijke reis, waardoor je met andere ogen naar de sterrenhemel kijkt!

- Unieke combinatie van illustraties en echte foto’s die door astronauten en astronomen, ruimteschepen en ruimtetelescopen zijn gemaakt

- Ruimteavontuur, atlas, fotoboek en encyclopedie in één

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 4 - 10 jaar
ISBN: 9789493236448
NUR: 272
Type: Hardcover
Auteur(s): André Kuipers, Govert Schilling
Illustrator: Paco Vink
Prijs: 17,99
Aantal pagina's: 48
Uitgever: Witte Leeuw
Verschijningsdatum: 02-11-2022
Atlas van de ruimte

André Kuipers

Welkom, ruimtereizigers! Ontdek op deze pagina de kinderboeken van André Kuipers. Spannende avonturen vol feitjes over de ruimte.
Lees verder

Gerelateerde artikelen

De Nationale Voorleesdagen 2025

'Rinus' is verkozen tot het prentenboek van 2025. Bekijk hier de volledige Prentenboeken top 10 van het jaar 2025 en laat je inspireren!

Tiplijst
Lees meer

De Nationale Voorleesdagen 2024

Lees alles over de Nationale Voorleesdagen 2024. Ontdek ook de prentenboeken top 10 en het Prentenboek van het Jaar.

Tiplijst
Lees meer

Reviews

Jep, Kind (6 jaar) - 09-12-2022
Ik vind dit een cool boek. Ik heb veel geleerd over planeten, sterren, kometen, de maan en dat de zon een ster is! De foto's in het boek zijn ook super cool. Ik vind vooral Saturnus een mooie planeet. Ik hoop dat we dit boek ook in de klas krijgen.

Mauk, Kind (8 jaar) - 01-12-2022
Atlas van de ruimte is echt een heel mooi boek met mooie foto’s van planeten. Bij deze foto’s staan grappige tekeningen en heel veel leuke weetjes. De foto van Jupiter vind ik het mooiste. Je kunt niet lopen op Jupiter omdat deze planeet van gas is gemaakt maar op de foto zie je heel mooi de kleuren van dit gas. Op iedere pagina staat informatie en daarbij staan er nog allemaal leuke weetjes. Daardoor is het boek leuk en interessant om te lezen. Ik vind het in ieder geval een heel gaaf boek! 🤩