Vind voor elk kind het perfecte boek

Home > Artikelen > Schrijfwedstrijd ‘Het geheim van…’

Schrijfwedstrijd ‘Het geheim van…’

Een magisch potlood waarmee striptekeningen tot leven komen. Een computerspel dat je leven overneemt. Een hockeystick waarmee je opeens alle wedstrijden wint. Een manege waar de paarden verdwijnen… En de grote mensen weten van niks! Dus het is aan de kinderen om het op te lossen. Het gebeurt allemaal in de Geheim-serie.

De Geheim van-schrijfwedstrijd

Verbonden aan de serie Het geheim van is de Geheim van-schrijfwedstrijd. Elk jaar kunnen kinderen een geheim insturen. Een spannend geheim, een zielig geheim of juist een lekker gek geheim… Voor het beste geheim is er een superprijs: jouw Geheim-boek in de boekhandel, geschreven door een bekende schrijver. En ook nog: taart én jouw Geheim-boek voor je hele klas!

Doe mee!

Weet jij ook een geheim? Een geheim voor in een boek? Doe dan mee aan de Geheim van-schrijfwedstrijd en misschien komt er dan wel een echt boek met jouw naam erop! Vul hier het wedstrijdformulier in!

We kiezen eens per (school)jaar een winnaar. De winnaar krijgt bericht per mail, in de maand mei. Als je geen bericht van ons krijgt, is jouw geheim helaas niet uitgekozen. Omdat we veel inzendingen binnenkrijgen, kunnen we helaas niet iedereen een persoonlijke reactie geven. 

Eerdere winnaars

Benieuwd wie de wedstrijd de afgelopen jaren hebben gewonnen? Bekijk hier alle winnaars.

Schrijftips

Rindert Kromhout geeft je in dit document een aantal schrijftips, voor het schrijven van de mooiste, gekste of spannendste Het geheim van…-verhalen. Of bekijk hieronder zijn video over ‘Het geheim van de afgebeten vingers’!