Collins geheime channel 3

van YouTube-ster tot influencer

Sabine Zett

9 - 12 jaar
Hardcover:
15,50
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Samenvatting

Collins channel wordt met de dag beroemder. Hij zou de ster van de klas en zelfs van de school kunnen zijn… maar nog steeds weet niemand dat hij achter het poemamasker van die coole YouTuber zit. Als er een klassenvertegenwoordiger gekozen moet worden, besluit hij dat een succesvolle vlogger natuurlijk geen tijd heeft voor dat soort onzin. Maar dan hoort hij dat niet alleen zijn vijand Willem, maar ook Kim aan de verkiezingsrace meedoet. Willem met Kim?! NO WAY! Hoog tijd om te laten zien wie hier de beste is. Als iemand het zware leven van een scholier succesvol kan beïnvloeden, is het hij toch wel? Collin for president!

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 9 - 12 jaar
ISBN: 9789025114534
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Sabine Zett
Prijs: 15,50
Aantal pagina's: 192
Uitgever: Condor
Verschijningsdatum: 04-11-2019

Gerelateerde artikelen

Lesvideo’s bij ‘Mohammed’ – Petra van Helden

Bekijk de lesvideo's voor het boek 'Mohammed' van Petra van Helden! Op die manier leer je de verhalen van de profeet nog beter kennen. Perfect om thuis te kijken of voor in de klas.

Achtergrond
Lees meer

Ons kinderpanel interviewt de makers van Chaos United

'Chaos United' is een supergrappige graphic novel over het rommeligste voetbalteam dat je maar kunt bedenken. Samen met ons kinderpanel interviewden we Gerard van Gemert en Rudi Jonker, de makers van dit boek.

Kinderpanel
Lees meer