No escape

Hardcover:
16,99
Altijd de laagste prijs
  • Uit de serie Politie niet betreden, los te lezen
  • Voor kinderen vanaf 13 jaar
  • Actuele onderwerpen: fomo en prestatiedruk

Samenvatting

No escape is opnieuw een spannende jeugdthriller van Cis Meijer.

Wanneer Bella spoorloos verdwijnt tijdens een hypnose-act op het schoolfeest, gaat haar vriendin Ivy op onderzoek uit.

Samenvatting

Wanneer de lievelingsdocent van Ivy een ludieke afscheidsmail naar school stuurt en verdwijnt, vindt iedereen dat een geslaagde grap. Maar Ivy vindt het raar, want hij zou haar nog helpen voor de aankomende toets. Als haar vriendin Bella na een hypnose-act op het schoolfeest óók spoorloos verdwijnt, gaat Ivy op onderzoek uit. Ze ontdekt een foto waarop Bella zoent met Ivy's crush. Hoe kan ze! Wil Bella hun vriendschap kapotmaken? En heeft haar verdwijning iets te maken met die van hun docent?

‘Vanaf de eerste bladzijde word je gegrepen door het boek. […] Het verhaal is niet alleen spannend, maar heeft ook inhoud. Een aanrader’ Ineke van Nispen, Libris, over Game on van Cis Meijer

Voor lezers vanaf 13 jaar.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789026166648
NUR: 284
Type: Hardcover
Auteur(s): Cis Meijer
Prijs: 16,99
Aantal pagina's: 240
Uitgever: De Fontein Jeugd
Verschijningsdatum: 24-08-2023

Politie niet betreden

Politie niet betreden - thrillers

Politie niet betreden is de overkoepelende naam voor de megaspannende jeugdthrillers van De Fontein! Je herkent ze aan het populaire Politie niet betreden-elastiek en de bloedspetter op de rug. Van de Nederlandse auteurs Mel Wallis de Vries, Margje Woodrow, Cis Meijer en Eva Burgers tot de razendsnelle boeken van Sophie McKenzie. Deze boeken houden je op het puntje van je stoel én lezen alsof je een Netflix-serie kijkt: als je eenmaal begint kun je niet meer stoppen. Perfect voor alle tieners vanaf 13 jaar!
Lees verder

Gerelateerde artikelen

Interview Lijfboek voor powergirls

Seksuologe Sanderijn van der Doef schrijft boeken over seksualiteit voor kinderen van alle leeftijden. Ontdek het boek 'Lijfboek voor powergirls' en lees het interview met haar in dit artikel!

Interview
Lees meer