Shame on you

Hardcover:
16,99
Altijd de laagste prijs
E-book:
9,99
Altijd de laagste prijs
  • Onderdeel van de los te lezen serie 'Politie niet betreden'
  • Spannend boek over schaamte, schuld en boetedoening
  • Vanaf 13 jaar

Samenvatting

Een chillweekend in een vakantiekpark verandert in een nachtmerrie. Iemand vindt dat de groep zich dood moet schamen. Waarom? Waarvoor? Wat wél duidelijk wordt: sommigen zullen moeten boeten.

Samenvatting

Shame on you is de megaspannende jeugdthriller van Jonge Jury-winnares Margje Woodrow. Bloedstollend tot aan de laatste bladzijdes, inclusief QR-codes: beleef dit verhaal door te lezen, luisteren én kijken. Voor stoere jongens en meiden vanaf 13 jaar. Met politie niet betreden-elastiek.

Wat als spijt te laat komt…

Een vriendengroep kruipt stiekem onder het hekwerk van een vakantiepark door en fikst voor niks een huisje. Maar al snel verandert hun chillweekend in een nachtmerrie. Iemand vindt dat de groep zich dood moet schamen. Waarom? Waarvoor? Ze hebben geen idee. Wat wél duidelijk wordt: sommigen zullen moeten boeten. En er is geen ontsnappen aan.

Een chillweekend in een vakantiekpark verandert in een nachtmerrie. Iemand vindt dat de groep zich dood moet schamen. Waarom? Waarvoor? Wat wél duidelijk wordt: sommigen zullen moeten boeten.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789026160196
NUR: 284
Type: Hardcover
Auteur(s): Margje Woodrow
Prijs: 16,99
Aantal pagina's: 232
Uitgever: De Fontein Jeugd
Verschijningsdatum: 31-05-2022

Specificaties

ISBN: 9789026160202
NUR: 284
Type: E-book
Auteur(s): Margje Woodrow
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 10460111
Uitgever: De Fontein Jeugd
Verschijningsdatum: 31-05-2022

Politie niet betreden

Politie niet betreden - thrillers

Politie niet betreden is de overkoepelende naam voor de megaspannende jeugdthrillers van De Fontein! Je herkent ze aan het populaire Politie niet betreden-elastiek en de bloedspetter op de rug. Van de Nederlandse auteurs Mel Wallis de Vries, Margje Woodrow, Cis Meijer en Eva Burgers tot de razendsnelle boeken van Sophie McKenzie. Deze boeken houden je op het puntje van je stoel én lezen alsof je een Netflix-serie kijkt: als je eenmaal begint kun je niet meer stoppen. Perfect voor alle tieners vanaf 13 jaar!
Lees verder

Gerelateerde artikelen

Caja Cazemier vertelt over ‘Roes’

Vanaf 12 jaar gebeurt er veel in het leven van kinderen. Ze maken oneindig veel eerste keren mee en moeten voor zichzelf uitzoeken hoe zij hiermee omgaan. ‘Roes’ is daarom een herkenbaar verhaal voor veel tieners.

Interview
Lees meer

Reviews

Sofiedepofie, Kind (14 jaar) - 19-10-2022
Superde duper leuk dit moet je echt lezen❤️‍ 👍 ✅ 😂 🤨 🥳

Wendy van Daal, Moeder (39 jaar) - 10-06-2022
In de Politie niet betreden serie zijn al verschillende spannende boeken uitgebracht. Van de hand van Margje zijn de volgende boeken al uitgekomen Smash, Fake Trip, Buitenspel, Snitch, Verwoest, Kater, Geraakt en Examendeal. Als je de trailer hebt bekeken dan wordt je al erg benieuwd naar het verhaal. Om dit boek zit een elastiek met de opdruk Politie niet betreden. Op de cover van het boek zit een sticker met de tekst Met QR codes in het boek, als je tijdens het lezen de filmpjes kijkt is het nog spannender. Het begint al met een vooruit blik in het verhaal, daarna kun je een filmpje gaan kijken. De personages leer je allemaal goed kennen, de meeste zijn vrienden van elkaar en net als in het echt kunnen ze niet allemaal goed met elkaar opschieten. Onderling zijn er wat relaties en is er wat ruzie, dit zorgt al voor spannende momenten. Het is een erg fijn verhaal om te lezen, door de constant voelbare spanning en alle gebeurtenissen wil je het blijven lezen. Het verhaal wordt verteld vanuit het perspectief van Indy en Jayden, bovenaan het hoofdstuk staat hun naam en foto dat aangeeft wie dat deel van het verhaal verteld. Doordat het verhaal vanuit twee perspectieven geschreven is kom je veel te weten over de gebeurtenissen. Je tast tot aan het einde in het duister wie de dader is, dat zorgt ook voor extra spanning. Die spanning in het boek is zo goed beschreven dat je het van het begin tot het einde echt voelt. Je kijkt tijdens het lezen nog net niet over je schouder omdat je denkt dat je daar iets hoort. Dit boek sluit goed aan bij de belevingswereld van tieners, het taalgebruik, het telefoongebruik en de reacties op bepaalde situaties zijn erg realistisch. Hierdoor is het boek vanaf 13 jaar zeker een aanrader voor hen. Kijk ook zeker even de trailer van het boek!