Dikkie Dik Feest! – Uitdeelboekjes

Samengesteld pakket:
16,99
Altijd de laagste prijs
  • Leuk om te trakteren op school of bij een kinderfeestje
  • Bevat zestien boekjes
  • Voor kinderen van 2 tot 4 jaar

Samenvatting

Samenvatting

De 'Dikkie Dik - Feest!'-uitdeelboekjes zijn de perfecte alternatieve kindertraktatie: cadeauboekjes die lekker lang meegaan en een blijvende herinnering vormen.

Al jarenlang trakteren duizenden peuters op de crèche, het kinderdagverblijf of school op een 'Dikkie Dik - Feest!'-uitdeelboekje. Superleuk om als cadeautje, bedankje of verjaardagstraktatie uit te delen - maar je kunt de boekjes natuurlijk ook lekker zelf houden.

In deze box zitten 16 kleine kartonboekjes met vier verschillende Dikkie Dik-verhaaltjes die allemaal over een bijzonder verjaardagsfeest gaan. Zo is er een kattenbrokjesfeest en een muizenfeest, maar ook een verstopfeest en zelfs een modderfeest! Voor kinderen vanaf 18 maanden.

Jet Boeke maakte haar eerste Dikkie Dik-prentenboek in 1978, voor het televisieprogramma 'Sesamstraat'. Sindsdien heeft de oranje kater de harten van peuters, kleuters én hun ouders gestolen en is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse cultuur. Van de boeken zijn inmiddels miljoenen exemplaren verkocht.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789025775285
NUR: 271
Type: Samengesteld pakket
Auteur(s): Jet Boeke
Prijs: 16,99
Uitgever: Gottmer
Verschijningsdatum: 23-06-2021