Kom je mee?

Hardcover:
15,99
Altijd de laagste prijs
  • Geselecteerd voor de Prentenboeken Top 10 van 2021
  • Maakt het thema echtscheiding bespreekbaar voor jonge kinderen
  • Prentenboek met prachtige illustraties

Samenvatting

Een boek vol herkenning, speciaal voor de vele kinderen die zich in de situatie bevinden van ouders die gaan scheiden of gescheiden zijn.

Samenvatting

Als Nesta zijn A-diploma haalt, krijgt hij een mooie grote ingelijste foto van zijn goede vriend de kat Bardo. Voor op zijn kamer bij papa. Want als Nesta bij zijn papa is mist hij Bardo. Videobellen kan niet, want papa heeft geen laptop, dus schrijft hij briefjes naar Bardo. Maar dat is toch niet hetzelfde. Op een dag neemt Nesta Bardo toch mee in zijn gymtas. Eerst mee naar school, waar Bardo heel stil moet zijn zodat de juf hem niet hoort en dan mee naar het appartement van papa. Bardo maakt meteen vriendjes met de kat van de buurvrouw… Kom je mee? is een boek over een jongetje dat zijn kat mist. Maar het is meer dan dat. Het laat zien welke consequenties een scheiding voor kinderen kan hebben. Een mooi subtiel geschreven boek dat uitnodigt om eens verder over te praten over dit onderwerp met kinderen.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 4 - 99 jaar
ISBN: 9789047626411
NUR: 272
Type: Hardcover
Auteur(s): Sjoerd Kuyper
Illustrator: Grootzus
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 32
Uitgever: Rubinstein Publishing BV
Verschijningsdatum: 07-03-2019
Kom je mee? - Sjoerd Kuyper, Grootzus

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel leest: ‘Mystery Guest’

Ons Kinderpanel las 'Mystery Guest' van Maren Stoffels. Drie personen bekennen een moord, maar slechts één is de dader. Wie is de Mystery Guest?

Kinderpanel
Lees meer