Meneer Beer

Hardcover:
14,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Soms heb je gewoon een ijsbeer nodig…

Samenvatting

Arthur schrikt als er op een dag een ijsbeer voor zijn deur staat. Het dier heeft een koffertje bij zich met zijn naam erop: MENEER BEER.
Meneer Beer kan alleen grommen, eet emmers vis en is behoorlijk stuntelig, maar al gauw wordt hij Arthurs beste vriend. En daar is Arthur blij mee, want zijn autistische broertje Siem krijgt meestal alle aandacht.
Met de hulp van Meneer Beer leert Arthur inzien dat het ook heel leuk is om een broertje als Siem te hebben. Een lief en grappig verhaal over familie en vriendschap.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 8 - 10 jaar
ISBN: 9789492899620
NUR: 282
Type: Hardcover
Auteur(s): Maria Farrer
Illustrator: Daniel Rieley
Vertaler: Anne Douqué
Prijs: 14,99
Aantal pagina's: 224
Uitgever: Condor
Verschijningsdatum: 05-12-2019
Meneer Beer - Maria Farrer, Daniel Rieley

Gerelateerde artikelen

Lesvideo’s bij ‘Mohammed’ – Petra van Helden

Bekijk de lesvideo's voor het boek 'Mohammed' van Petra van Helden! Op die manier leer je de verhalen van de profeet nog beter kennen. Perfect om thuis te kijken of voor in de klas.

Achtergrond
Lees meer

Ons kinderpanel interviewt de makers van Chaos United

'Chaos United' is een supergrappige graphic novel over het rommeligste voetbalteam dat je maar kunt bedenken. Samen met ons kinderpanel interviewden we Gerard van Gemert en Rudi Jonker, de makers van dit boek.

Kinderpanel
Lees meer

Reviews

Elsa, Moeder (39 jaar) - 09-02-2021
Ik lees dit boek samen met mijn dochter. Eerst dachten we oh jongensboek, maar na een paar bladzijdes wilde mijn dochter niet meer stoppen met lezen. Een mooi, lief en gevoelig boek.

Floris, Kind (10 jaar) - 19-03-2020
Dit is een leuk boek met soms een beetje spanning, maar door die spanning vind ik het juist leuk! Het broertje van de hoofdpersoon is ook heel leuk omdat hij steeds zit te hummen. Het is een echte aanrader voor kinderen tot en met tien jaar!

lotta, Kind (9 jaar) - 17-03-2020
ik vond het een heel leuk boek, maar eerst leek die niet zo leuk en een beetje kinderachtig. maar daarna kom je in het verhaal, en werd hij veel leuker. er gebeurde allemaal leuke dingen. het was een heel grappig boek. maar op het eind werd het een beetje zielig. je kan er best een beetje van leren over om gaan met autisme dus ik vind dat veel kinderen dit boek moeten lezen. het boek is leuk om voor te lezen en zelf lezen maar tot 11 jaar oud denk ik