Milo ziet de wereld in zwart wit

0 - 1 jaar
Hardcover:
9,99
Altijd de laagste prijs
  • Super leuk kraamcadeau!
  • Perfect voor pasgeboren baby's

Samenvatting

Samenvatting

Milo de kat ziet de wereld in zwart-wit. Ook een pasgeboren baby ziet de wereld in zwart-wit. Daarom houden baby’s van contrasterende zwart-witpatronen. Hoe sterker het contrast, hoe beter ze het zien. De zwart-witte illustraties in dit boekje zijn ideaal voor pasgeboren baby’s. Door naar de beelden te kijken, worden de hersenen en de visuele ontwikkeling gestimuleerd. Ga mee op stap in de zwart-witte wereld van Milo en geef je baby de beste start. Want lezen begint op schoot, niet op school.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 0 - 1 jaar
ISBN: 9789002262876
NUR: 271
Type: Hardcover
Auteur(s): Rowena Blyth
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 14
Uitgever: Oogappel
Verschijningsdatum: 28-02-2020
Milo-ziet-de-wereld-in-zwart-wit-Rowena-Blyth
Milo van Baby ziet

Baby ziet…

Baby ziet

Boekjes uit de Baby ziet-reeks zijn er speciaal voor de allerkleinste lezers. Ze zijn al geschikt voor baby's van 0 tot 6 maanden, maar blijven vaak ook daarna nog favoriet. Het principe is simpel: eenvoudige patronen in zwart-wit, soms aangevuld met een felle kleur. Helemaal op maat van de waarneming van baby’s. Tekeningen die de hersenen en de visuele waarneming stimuleren!
Lees verder

Gerelateerde artikelen

Dinosaurussen in kinderboeken

Dinosaurussen zijn stoer, groot en spreken sterk tot de verbeelding bij kinderen. Op zoek naar dinosaurussen in kinderboeken? Wij tippen de leukste boeken!

Tiplijst
Lees meer

Babyboeken top 10

Verras een (aanstaande) ouder met een van onze boekentips voor…

Tiplijst
Lees meer