Vind voor elk kind het perfecte boek

Home > Boeken > Ontsnapt!

Ontsnapt!

Theo Engelen

|

Schrik niet, ik ben echt gewoon Niels, je eigen broer. Hoe lukt het jou trouwens om bij e-mail te komen? Mij hebben ze meteen mijn telefoon en laptop afgepakt. Weet je trouwens dat ik in Californië ben of hebben ze dat ook verzwegen? Ik moet bij papa zien te komen. Volgens mij hebben de vriendjes van Crombach hem wijsgemaakt dat ze mij in hun macht hebben.

Na een bomaanslag op hun huis moet Niels halsoverkop het land uit. Beveiligers brengen hem naar zijn oom in Amerika, waar hij veilig zal zijn. Maar Niels vertrouwt niemand meer en ontsnapt.

Als Niels uiteindelijk bij zijn oom aankomt, wacht hem een akelige verrassing. Nog nooit heeft hij zich zo alleen gevoeld. Tot overmaat van ramp wordt hij achtervolgd… Zijn die lui echt in staat tot het allerergste?

Auteur/illustrator: Theo Engelen
Isbn: 978-90-258-5954-1
Uitgeverij: Leopold
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 128
Verschijningsdatum 22-11-2011
Leeftijdsindicatie: 8 - 14
NUR: 283
Tags: 7 – 9 jaar, 9 – 12 jaar, 12+ jaar, Amerika, Avontuur, Broers & zussen, Familie & Gezin, Fictie, Mensen & plaatsen, Spanning, Young Adult
Dit boek kreeg 0 sterren uit 0 reviews. Wat vond jij van dit boek?
Laat een review achter.
Theo  Engelen

Theo Engelen

Schrijven lijkt op dromen. Zonder dat je het van tevoren kunt plannen duiken er verhalen op in je hoofd. Je weet vaak niet waar ze...

Lees meer

Reviews

Dit boek kreeg 0 sterren uit 0 reviews
Laat een review achter