8 - 12 jaar
4.3 /5
Hardcover:
16,99
Altijd de laagste prijs
  • Megabestseller in de VS.
  • Herkenbaar voor iedereen die een beugel heeft (gehad).
  • Van graphic novel koningin Raina Telgemeier.

Samenvatting

Raina wil niks liever dan erbij horen op school. Maar dat is best lastig als je gebit aan diggelen ligt…

Samenvatting

Na een lelijke val heeft Raina haar voortanden ernstig beschadigd. Wat volgt is een lang en frustrerend proces vol tandartsbezoeken, operaties en gênante beugels – soms zelfs met neptanden… Wat zouden Raina’s vriendinnen wel niet denken? En zien leuke jongens haar ooit nog staan?
De autobiografische graphic novels van Raina Telgemeier zijn megabestsellers in de VS. Dat is niet voor niks: haar werk is herkenbaar, komisch en sprankelend getekend. Vertaald door Marjon Hoffman, bekend van De regels van Floor. Bij Condor verscheen eerder ook Telgemeiers boek Spoken.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 8 - 12 jaar
ISBN: 9789493189171
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Raina Telgemeier
Vertaler: Marjon Hoffman
Prijs: 16,99
Aantal pagina's: 224
Uitgever: Condor
Verschijningsdatum: 27-01-2021
Smile_Raina-Telgemeier

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel over ‘Ultra Donker’

Ons Kinderpanel las dit keer Ultra Donker en de Wachters van de Wildzee van Philip Reeve. Benieuwd wat ons panel vindt van dit meeslepende en magische avontuur? Lees dan snel verder!

Kinderpanel
Lees meer

Reviews

Lotta, Kind (10 jaar) - 04-02-2021
Het is echt een supergrappig😂 👍 boek en ik zou het iedereen aanraden. Omdat het een strip is met superleuke plaatjes is hij ook leuk voor kinderen die anders niet zo graag lezen. Het gaat over beugels, maar ook over vriendschap en erbij horen🤩 😊

Rijk, Kind (10 jaar) - 02-02-2021
Dit is echt een boek voor meiden in de bovenbouw. Raina krijgt na een ongeluk neptanden en ze moet een beugel. Dat vindt ze natuurlijk niet leuk. En de meiden uit haar klas doen ook nog eens gemeen tegen haar. Moet je zelf een beugel? Lees dit boek!

Veerle, Kind (10 jaar) - 31-01-2021
Ik vond het boek super leuk dit kwam doordat ik zelf ook een beugel moet dus ik het heel interessant vond. Ik vond het ook super leuk dat het een stripboek was, want ik vind dat makkelijker lezen en het is leuker. Ik vond de plaatjes ook super leuk, ze waren supergoed getekend. Als er geen tekst was kon je het verhaal alsnog heel goed begrijpen. De tekst was ook super goed geschreven, want je kon het verhaal goed begrijpen.👍