We moeten je iets vertellen

10 - 99 jaar
Hardcover:
16,99
Altijd de laagste prijs
  • Van de auteur van ‘Briefjes voor Pelle’
  • Actuele thema’s als scheiding, diversiteit en inclusie
  • Prachtig en ontroerend geschreven

Samenvatting

Van de auteur van Briefjes voor Pelle – ontroerende jeugdroman over gescheiden ouders

Samenvatting

Na haar ontroerende Briefjes voor Pelle komt Marlies Slegers met We moeten je iets vertellen, een prachtige jeugdroman over loslaten, acceptatie en liefde. De ouders van de 13-jarige Hazel gaan scheiden en Hazel wordt naar haar oma gestuurd. Daar heeft ze helemaal geen zin in, want hoe kan ze haar ouders bij elkaar houden als ze weg is? Terwijl ze het rommelige huis van haar dementerende oma opruimt, vindt ze een doos vol foto’s en spullen van haar vader en een stapeltje geheime brieven van haar opa. Hazel beseft dat haar missie om haar ouders bij elkaar te houden kansloos is. Ondertussen leert ze op het eiland Kean kennen, de dromerige jongen die gedichten citeert, zijn bijzondere neef Raaf en oma’s blinde hond, Vincent. Die zomer leert ze alles over loslaten en accepteren, in al zijn vormen…

Briefjes voor Pelle is een ontroerend boek. Mooi geschreven, meeslepend, verdrietig en ook grappig. Absoluut Slegers’ beste boek tot nu toe.’ Waanenwijs.nl

‘Wat houd ik toch van schrijvers die je opeens verrassen.’ De Grote Vriendelijke Podcast

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 10 - 99 jaar
ISBN: 9789021031798
NUR: 283
Type: Hardcover
Auteur(s): Marlies Slegers
Prijs: 16,99
Aantal pagina's: 232
Uitgever: Luitingh Sijthoff
Verschijningsdatum: 25-05-2023

Gerelateerde artikelen

Yuval Noah Harari schrijft jeugdboek over evolutie

Yuval Noah Harari werkt aan een jeugdboek over de evolutie van de mens. Harari’s boeken voor volwassenen zijn wereldberoemd: Sapiens, Homo Deus en 21 lessen voor de 21ste eeuw.

Achtergrond
Lees meer

Strips lezen: goed voor de leesontwikkeling!

Tegenwoordig hoor je deskundigen steeds vaker zeggen dat strips lezen goed is voor kinderen. Marion van der Meulen, lees- en schrijfdeskundige, legt uit waarom.

Achtergrond
Lees meer