Tips van Team Kinderboeken.nl April 2022

Irisabella tipt: 'Mevrouw Das en meneer Ping' (4-7 jaar)

Mevrouw Das en meneer Ping - Rindert Kromhout & Natascha Stenvert
Hardcover:
15,99

Mevrouw Das en meneer Ping

Rindert Kromhout & Natascha Stenvert

Mevrouw Das en meneer Ping laten zien dat je als verschillende individuen toch samen kan zijn. Mevrouw Das houdt heel erg van planten en meneer Ping weer niet. Ze proberen elkaar te helpen door spullen uit te wisselen en zodoende leren ze elkaar beter kennen. Door het samen zijn worden de gevoelens voor elkaar alleen maar sterker en beseffen ze dat ze graag samen tijd doorbrengen. De prachtige illustraties brengen dit verhaal tot leven. Ook heeft het een boek een mooie boodschap: we hoeven niet allemaal hetzelfde leuk te vinden, afwisseling en diversiteit is juist fijn!

Irisabella – Medewerker marketing

De prachtige illustraties brengen dit verhaal mooi tot leven. Het boek laat zien dat we niet allemaal hetzelfde leuk hoeven te vinden, maar dat afwisseling juist fijn is! Een leuk (voorlees)boek met een mooie boodschap.

Lees meer

Anne tips: 'Zeb.' (9-13 jaar)

Zeb. - Gideon Samson & Joren Joshua Prijswinnaar
Hardcover:
15,99

Zeb.

Gideon Samson & Joren Joshua

Zeb. is zonder twijfel mijn favoriete kinderboek dat ik na mijn kindertijd heb gelezen. Het boek bestaat uit losse korte verhalen van verschillende leerlingen uit dezelfde klas, waaronder… een zebra. Alle verhalen zijn absurdistisch, grappig, spitsvondig. De verhalen doen erg beeldend aan, alsof ze prima zouden passen in een satirisch, absurdistisch tv-programma speciaal voor kinderen. Zeb. is een enorm prikkelend boek dat je op zoveel manieren kan lezen als je wilt. Je kunt lachen om de hilarische situaties die worden veroorzaakt door de sterke aanwezigheid van absurdisme. Je kunt genieten van de mooie manier waarop elementen van een verhaal weer subtiel terugkomt in het perspectief van een ander verhaal.

Kortom, een van de knapste kinderboeken die ik ooit heb gelezen.

Anne – Medewerker Audio & E-books

Zeb. is een van de knapste kinderboeken die ik ooit heb gelezen. Het bestaat uit losse korte verhalen van verschillende leerlingen uit dezelfde klas, waaronder… een zebra! Alle verhalen zijn absurdistisch, grappig, spitsvondig en beeldend. Zeb. is een enorm prikkelend boek dat je op zoveel manieren kan lezen als je wilt – en is daarom erg leuk voor jong èn oud!

Lees meer

Tips van Team Kinderboeken.nl Maart 2022

Wij zijn gek op kinderboeken en dat laten we graag merken! Daarom delen ook deze maand weer vijf medewerkers hun favoriete boek van dat moment! Dit keer de tips van maart 2022.

Tiplijst
Lees meer

Tips van Team Kinderboeken.nl Februari 2022

Wij zijn gek op kinderboeken en dat laten we graag merken! Daarom delen elke maand vijf medewerkers hun favoriete boek. Dit keer de tips van februari 2022

Tiplijst
Lees meer

Tips van Team Kinderboeken.nl Oktober 2021

Binnenkort start de Kinderboekenweek, hét moment om je te verliezen in een nieuw kinderboek. Daarom delen vijf medewerkers hun persoonlijke favoriet van dit moment.

Tiplijst
Lees meer

Tips van Team Kinderboeken.nl April 2021

Elke maand tippen onze medewerkers de boeken waar zij naar uitkijken of al hun leven lang van genieten. Bekijk onze 5 tips, voor kinderen van alle leeftijden.

Tiplijst
Lees meer