Hoe-word-ik-astronaut
Daniëlle Futselaar

Daniëlle Futselaar

Daniëlle Futselaar is afgestudeerd aan het Grafisch Lyceum Rotterdam en sinds 2001 is ze zelfstandig grafisch vormgever en illustrator. Sinds 2011 levert ze regelmatig wetenschappelijk illustratiewerk aan onder andere NASA, het SETI Instituut, UC Berkeley SETI - Breakthrough Listen, MIT en ASTRON. Als gevolg daarvan verschijnt haar werk regelmatig in de media, waaronder in Nature, American Scientist, National Geographic, The Washington Post en The New York Times. Haar werk stond ook op de cover van Nature and American Scientist.
Daniëlle heeft verschillende kinderboeken geïllustreerd voor diverse uitgeverijen en ze heeft een boek geschreven én geïllustreerd over het heelal. Ze houdt enorm van fantasie en wetenschap.
Voor uitgeverij Witte Leeuw heeft ze het boek Hoe word ik astronaut geïllustreerd van André Kuipers en Govert Schilling. En voor uitgeverij Leopold illustreert ze de Drakenstorm-serie. Haar nieuwste boek verschijnt bij uitgeverij Witte Leeuw, een groot kijkboek over de geheimen van het heelal, vol prachtige illustraties en leuke weetjes over het oneindig grote, gevaarlijke en mysterieuze universum: Het geheime heelal .
Lees meer