De laatste zet

Meer raadsels. Meer geheimen. Eén winnaar.

Hardcover:
19,99
Altijd de laagste prijs
E-book:
9,99
Altijd de laagste prijs
  • Deel 3 van het Hawthorne-mysterie
  • Bedrog, mysteries, liefde en meer
  • Voor lezers vanaf 12 jaar

Samenvatting

Samenvatting

De ontknoping van het Hawthorne-mysterie!

Het is nog maar een kwestie van weken voor de miljarden van Tobias Hawthorne officieel van Avery Grambs zullen zijn: haar jaar in Hawthorne House is bijna voorbij. De beveiliging staat op scherp, paparazzi liggen in de struiken en haar advocaat bestookt haar met financiële plannen. Maar Avery laat zich liever afleiden door de Hawthorne-broers, die ze inmiddels niet meer kan wegdenken uit haar leven. Zij kent hun geheimen en de broers die van haar.

Alles kan echter in een klap veranderen wanneer Avery een onverwachte bezoeker binnenlaat. Het meisje vraagt om hulp, maar is ze te vertrouwen? Haar komst maakt in elk geval veel los in Hawthorne House. Algauw wordt duidelijk dat er nog een laatste puzzel moet worden opgelost: een gevaarlijk spel tegen een onbekende, machtige speler. En er kan er maar één de winnaar zijn.

De ontknoping van het Hawthorne-mysterie!
Het is nog maar een kwestie van weken voor de miljarden van Tobias Hawthorne officieel van Avery Grambs zullen zijn: haar jaar in Hawthorne House is bijna voorbij. De beveiliging staat op scherp, paparazzi liggen in de struiken en haar advocaat bestookt haar met financiële plannen. Maar Avery laat zich liever afleiden door de Hawthorne-broers, die ze inmiddels niet meer kan wegdenken uit haar leven. Zij kent hun geheimen en de broers die van haar. Alles kan echter in een klap veranderen wanneer Avery een onverwachte bezoeker binnenlaat. Het meisje vraagt om hulp, maar is ze te vertrouwen? Haar komst maakt in elk geval veel los in Hawthorne House. Algauw wordt duidelijk dat er nog een laatste puzzel moet worden opgelost: een gevaarlijk spel tegen een onbekende, machtige speler. En er kan er maar één de winnaar zijn.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789463493666
NUR: 285
Type: Hardcover
Auteur(s): Jennifer Lynn Barnes
Vertaler: Elise Kuip
Prijs: 19,99
Aantal pagina's: 392
Uitgever: Blossom Books
Verschijningsdatum: 01-09-2022

Specificaties

ISBN: 9789463493796
NUR: 285
Type: E-book
Auteur(s): Jennifer Lynn Barnes
Vertaler: Elise Kuip
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 408
Uitgever: Blossom Books
Verschijningsdatum: 01-09-2022

Gerelateerde artikelen

Interview Lijfboek voor powergirls

Seksuologe Sanderijn van der Doef schrijft boeken over seksualiteit voor kinderen van alle leeftijden. Ontdek het boek 'Lijfboek voor powergirls' en lees het interview met haar in dit artikel!

Interview
Lees meer

Babyboeken top 10

Verras een (aanstaande) ouder met een van onze boekentips voor…

Tiplijst
Lees meer