Fien & Teun – Het makkelijke moestuinboek

Fien & Teun

4 - 7 jaar
Hardcover:
13,99
Altijd de laagste prijs
  • Leer je eigen moestuin maken in je tuin of op het balkon
  • Met moestuintips, verhalen en recepten
  • Fien en Teun zijn mateloos populair onder (jonge) kinderen

Samenvatting

Lees en leer alles over het maken van je eigen moestuin in dit vrolijke voorleesboek voor jonge kinderen. Inclusief handige zaaikalender.

Samenvatting

In dit vrolijke voorleesboek boordevol verhalen en praktische tips leer je samen met Fien en Teun alles over het aanleggen van je eigen oer-Hollandse moestuin. Met handige zaaikalender, waarop je precies kunt zien wanneer je welke zaadjes moet planten om de lekkerste groenten en fruit te oogsten. En maak daarna de heerlijke en kindvriendelijke recepten van de groenten uit jouw eigen moestuin – want iedereen kan zijn eigen groenten kweken, zelfs als je geen tuin hebt. Dit boek heet niet voor niets het makkelijke moestuinboek!


Lezen - Bakken - Tuinieren - Knutselen


Lees en ontdek alles over het maken van je eigen moestuin met Fien & Teun, het leukste boertje en boerinnetje van Nederland!


MET MOESTUINKALENDER!

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 4 - 7 jaar
ISBN: 9789493236530
NUR: 272
Type: Hardcover
Auteur(s):
Prijs: 13,99
Aantal pagina's: 80
Uitgever: Witte Leeuw
Verschijningsdatum: 01-03-2023
Fien & Teun - Het makkelijke moestuinboek
Fien en Teun

Fien en Teun

Fien en Teun

Beleef samen met Fien en Teun de vrolijkste avonturen op de boerderij! Ga met Teun op zoek naar de chocoladekoe, pluk met Fien appeltjes voor de appelm oes en ontdek wie de gaatjes maken in de kaas. Fien en Teun zijn twee vrolijke kinderen. Samen met hun vriendjes Sebastiaan het varken, Rosa de koe en Pim de hond wonen ze op de boerderij, waar ze van alles beleven met de dieren in de natuur. Ontmoet Fien en Teun in het echt bij Avonturenboerderij Molenwaard!
Lees verder

Gerelateerde artikelen

De allerleukste boeken voor papa’s!

De leukste boeken voor Vaderdag! Van prachtige prentenboeken over papa's tot interessante non-fictieboeken, voor iedere papa is er een passend boek.

Tiplijst
Lees meer