Het DNA-mysterie

13 - 16 jaar
Paperback:
15,99
Altijd de laagste prijs
E-book:
9,99
Altijd de laagste prijs
  • Spannende thriller
  • Leuk voor jongens

Samenvatting

Wat doe je als je ontdekt dat je een dubbelganger hebt? Spannende thriller over genetische manipulatie en identiteit van Tanja de Jonge.

Samenvatting

Ruben zakte neer op de rand van zijn bed. Hij vergat adem te halen. Als iemand hem zou zeggen dat dit een foto van hemzelf was, zou hij het geloven. Ongelofelijk. Wat leek die jongen op hem!
Alleen, hij was het niet.

Ruben wordt op Schiphol tegengehouden door de douane: eerder die dag heeft iemand anders ingecheckt die sprekend op hem lijkt. Jaimy ontdekt dat hij familie heeft waar hij niets van weet. Annefleur vindt foto’s van een jongen die wel haar broer móét zijn.

Hoe zijn deze drie jongeren met elkaar verbonden? Ze gaan op zoek naar elkaar en naar de waarheid, maar wie kunnen ze vertrouwen?

Annefleur vindt foto’s van een jongen die wel haar broer móét zijn. Ruben wordt op Schiphol tegengehouden door de douane: eerder die dag heeft iemand anders ingecheckt die sprekend op hem lijkt. Jaimy ontdekt dat hij familie heeft waar hij
niets van weet. Hoe zijn deze drie jongeren met elkaar verbonden? Ze gaan op zoek naar elkaar en naar de waarheid, maar wie kunnen ze vertrouwen?

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 13 - 16 jaar
ISBN: 9789025887193
NUR: 284
Type: Paperback
Auteur(s): Tanja de Jonge
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 240
Uitgever: Leopold
Verschijningsdatum: 03-07-2024

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 13 - 16 jaar
ISBN: 9789025887728
NUR: 284
Type: E-book
Auteur(s): Tanja de Jonge
Prijs: 9,99
Aantal pagina's: 224
Uitgever: Leopold
Verschijningsdatum: 03-07-2024
Het DNA-mysterie

Gerelateerde artikelen

De allerleukste boeken voor papa’s!

De leukste boeken voor Vaderdag! Van prachtige prentenboeken over papa's tot interessante non-fictieboeken, voor iedere papa is er een passend boek.

Tiplijst
Lees meer

De 10 leukste kinderboeken over de wetenschap

Kunnen dieren dromen? Kan een mens sneller dan het licht reizen? Hoe leefden dinosaurussen? Hoeveel natuur kan men nou eigenlijk in de stad vinden? Voor nieuwsgierige kinderen die graag meer willen leren over onze aarde, de ruimte, de dieren en de natuur, zijn er talloze boeken, zelfs voor de allerkleinsten! In dit artikel vind je onze 10 beste tips met boeken over de wetenschap en nog andere aanraders.

Tiplijst
Lees meer

Boekentips voor Halloween

Demp het licht, steek wat kaarsjes aan en zet een spannend achtergrondmuziekje op... Met Halloween in het vooruitzicht is het tijd voor bloedstollend leesvoer!

Tiplijst
Lees meer