Het huttenboek voor jonge klussers

Hardcover:
20,00
Altijd de laagste prijs
  • Winnaar Bronzen Griffel 2022
  • Een origineel leuk praktisch informatief boek
  • Leuk voor kinderen die graag buiten bezig zijn

Samenvatting

Samenvatting

Elk kind heeft een hut. Een deken over twee stoelen, een open plek onder een struik of zelfs een boomhut. Een plek waar je je kunt terugtrekken en die helemaal van jezelf is.

Susanne Roos ging samen met fotograaf Caroline Coehorst op bezoek bij jonge en oude huttenbouwers. Susanne verzamelde hun bouwverhalen en de allerhandigste kinderklustips. Hoe kun je veilig timmeren? Hoe gebruik je een boormachine? Wat is een wilgentakkenhut?

Het huttenboek voor jonge klussers gaat over modder, zagen en schaafwondjes die niet erg zijn. Geen boek met kant-en-klare bouwtekeningen, maar juist een boek dat aanzet tot fantaseren en spelen. Niet zoeken naar dé perfecte plank, maar gebruiken wat je tegenkomt. Een boek waarin je steeds nieuwe ontdekkingen kunt doen. De mooiste hutten zijn namelijk nooit helemaal af, maar groeien een leven lang met je mee.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789021424057
NUR: 223
Type: Hardcover
Auteur(s): Susanne Roos
Prijs: 20,00
Aantal pagina's: 128
Uitgever: Volt
Verschijningsdatum: 24-08-2021

Gerelateerde artikelen

Knutselen en kleuren met onze gratis doebladen

Voor kinderen die dol zijn op (voor)lezen en het leuk vinden om te knutselen of kleuren, zijn er gratis doebladen te downloaden van al hun favoriete personages!

Tiplijst
Lees meer