Jamie tegen de wereld

Elf jaar en non-binair

Hardcover:
19,99
Altijd de laagste prijs
  • Non-binair hoofdpersonage
  • Voor kinderen vanaf 9 jaar
  • Belangrijk verhaal over altijd jezelf blijven

Samenvatting

Jamie is een non-binaire elfjarige die moet kiezen tussen een jongens- en een meisjesschool. Als Jamie geen uitweg vindt, loopt hen het risico hun beide vrienden én zichzelf voor altijd te verliezen.

Samenvatting

Jamie tegen de wereld is een belangrijk verhaal over jezelf blijven in een wereld vol hokjes, en over de strijd tegen de gevestigde orde. Met Jamies woordengids, vol uitleg over wat het betekent om non-binair te zijn.

Jamie is een vrolijke, non-binaire 11-jarige. Hen doet niets liever dan rondhangen met hun twee beste vrienden Daisy en Ash. Maar het komende schooljaar wordt het trio gesplitst tussen een jongens- en een meisjesschool.

Wanneer Jamie zich realiseert dat niemand heeft nagedacht over waar hen heen moet, besluit hen het heft in eigen handen te nemen. Want als Jamie geen uitweg vindt, loopt hen het risico hun beide vrienden én zichzelf voor altijd te verliezen.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789026167164
NUR: 282
Type: Hardcover
Auteur(s): L.D. Lapinski
Vertaler: Mechteld Jansen
Prijs: 19,99
Aantal pagina's: 272
Uitgever: De Fontein Jeugd
Verschijningsdatum: 27-06-2023

Gerelateerde artikelen

Lesvideo’s bij ‘Mohammed’ – Petra van Helden

Bekijk de lesvideo's voor het boek 'Mohammed' van Petra van Helden! Op die manier leer je de verhalen van de profeet nog beter kennen. Perfect om thuis te kijken of voor in de klas.

Achtergrond
Lees meer