Vind voor elk kind het perfecte boek

Home > Boeken > Kom niet dichterbij

Kom niet dichterbij

Erna Sassen

|

In de nacht na de première van het Waardeloze Toneelstuk, sms’te Reva me de verheffende tekst: Heb het gedaan met een van die radio-tweeling, weet niet meer precies welke, op de dames-wc van Schiller. Om de DJ te straffen.
‘En?’ vroeg ik de volgende ochtend. ‘Voelde de DJ zich gestraft?’
‘Weet ik veel!’ snauwde ze. ‘Hij was er zelf niet bij hoor, sukkel.’

Reva heeft niet alleen ‘iets raars’ met seks, maar ook met eten. Haar problemen verergeren aanzienlijk als zij verliefd wordt op de intimiderende DJ, docent aan de theaterschool. Nadat ze een rol heeft gespeeld in een door hem geregisseerde theaterproductie gaat het bergafwaarts met haar en belandt ze tijdelijk in een psychiatrische inrichting.

Marjolijn, de zus van Reva, reconstrueert aan de hand van telefoongesprekken en herinneringen wat er misging en probeert Reva te helpen de verantwoording te nemen voor haar eigen leven.

Auteur/illustrator: Erna Sassen
Isbn: 978-90-258-6512-2
Uitgeverij: Leopold
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 144
Verschijningsdatum 4-2-2014
Leeftijdsindicatie: 12 - 18
NUR: 285
Tags: 12+ jaar, 15+, 15+ jaar, Daten & seks, Eetstoornis, Fictie, Ontwikkeling kind, Psychische stoornissen, Seksualiteit, Verliefd, Vriendschap, Young Adult, Zelfvertrouwen
Dit boek kreeg 0 sterren uit 0 reviews. Wat vond jij van dit boek?
Laat een review achter.
Erna  Sassen

Erna Sassen

Na het VWO volgde Erna Sassen een opleiding aan de Theaterschool in Amsterdam, de Akademie voor Kleinkunst. Ze speelde in musicals en toneelvoorstellingen en maakte...

Lees meer

Reviews

Dit boek kreeg 0 sterren uit 0 reviews
Laat een review achter