Kinderboeken

Kom niet dichterbij

Erna Sassen | 144 pagina’s

In de nacht na de première van het Waardeloze Toneelstuk, sms’te Reva me de verheffende tekst: Heb het gedaan met een van die radio-tweeling, weet niet meer precies welke, op de dames-wc van Schiller. Om de DJ te straffen.
‘En?’ vroeg ik de volgende ochtend. ‘Voelde de DJ zich gestraft?’
‘Weet ik veel!’ snauwde ze. ‘Hij was er zelf niet bij hoor, sukkel.’

Reva heeft niet alleen ‘iets raars’ met seks, maar ook met eten. Haar problemen verergeren aanzienlijk als zij verliefd wordt op de intimiderende DJ, docent aan de theaterschool. Nadat ze een rol heeft gespeeld in een door hem geregisseerde theaterproductie gaat het bergafwaarts met haar en belandt ze tijdelijk in een psychiatrische inrichting.

Marjolijn, de zus van Reva, reconstrueert aan de hand van telefoongesprekken en herinneringen wat er misging en probeert Reva te helpen de verantwoording te nemen voor haar eigen leven.


Boek €15,99|E-book €9,99
Koop online
Koop bij de boekhandel
Zet op verlanglijstje

Recensies

Dit boek kreeg 0 sterren uit 0 reviews
Wat vond je van dit boek?

Wat leuk dat je een recensie hebt achtergelaten over een boek, je hebt hiermee andere mensen geholpen om een goede keuze te maken!

Je inzending is niet direct zichtbaar op de website, dit kan 1 of 2 werkdagen duren.

Hartelijk dank voor jouw reactie,

Team Kinderboeken.nl

(Maximaal 1200 tekens)

Je recensie wordt op onze website geplaatst en misschien wel geselecteerd voor op het omslag van het boek of in andere marketing uitingen. Lees meer in onze Privacy Statement.Kom niet dichterbij
Auteur/illustrator Erna Sassen
Uitgeverij: Leopold
Taal: Nederlands
Aantal pagina’s: 144
Publicatiedatum: 04-02-2014
Leeftijdsindicatie: 12 - 18
NUR: 285
Tags: 12+ jaar, 15+, Young Adult, Fictie, Daten & seks, Eetstoornis, Psychische stoornissen, Zelfvertrouwen, Ontwikkeling kind, Seksualiteit, Verliefd, Vriendschap
Boek €15,99
ISBN: 978-90-258-6512-2
 
E-book €9,99
ISBN: 978-90-258-6546-7