The Perks of Being a Wallflower

Nederlandstalige editie

Paperback:
15,00 10,50
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

De belevenissen van een muurbloem, nu te beluisteren

Samenvatting

Charlie gaat naar de bovenbouw. Hij is zeker geen sukkel, maar populair is hij ook niet. Zijn verlegen, hyperintelligente en sociaal onaangepaste karakter zorgt ervoor dat hij een muurbloem blijft.
Charlie probeert op zijn eigen manier vat te krijgen op de wereld van dates, familiedrama's, seks en drugs. Gelukkig heeft hij vrienden die hem hier af en toe bij helpen. Op zijn eigen unieke, aandoenlijke en aangrijpende manier vertelt Charlie zijn verhaal aan de enige persoon die hij vertrouwt.
Aan jou.

Deze bestseller werd in 2012 verfilmd onder de titel The Perks of Being a Wallflower met in de hoofdrollen Logan Lerman, Ezra Miller en Emma Watson, die wereldwijd bekend werd als Hermione Granger in de Harry Potter-films.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400516823
NUR: 285
Type: Paperback
Auteur(s): Stephen Chbosky
Vertaler: Roos van de Wardt
Prijs: 15,00 10,50
Aantal pagina's: 256
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Verschijningsdatum: 17-10-2023

Kenmerken van dit boek

Gerelateerde artikelen

Leesplezier & leesmotivatie: dit zijn de tips

Om te blijven lezen is een divers boekenaanbod nodig, dat aansluit bij het kind. Daarom tippen we in dit artikel de leukste boeken en handigste tips om kinderen te motiveren!

Tiplijst
Lees meer

Babyboeken top 10

Verras een (aanstaande) ouder met een van onze boekentips voor tijdens de zwangerschap of als kraamcadeau. Mooie, stevige karton-, voel- en geluidsboeken en natuurlijk ontbreken hier de voorleesbundels niet.

Tiplijst
Lees meer