Van aap tot sapiens

Het verhaal van de mens

Bengt-Erik Engholm

Jonna Björnstjerna

9 - 12 jaar
4.5 /5
Hardcover:
15,99
Altijd de laagste prijs
  • Onze geschiedenis was nog nooit zo leuk!
  • Met veel humor
  • Met zwart-wit illustraties

Samenvatting

Een grappig en toegankelijk boek over de geschiedenis van de mens.

Samenvatting

Lang, lang geleden brachten onze voorouders hun tijd slingerend in bomen door. Heel wat eeuwen later bouwen we nu auto’s, robots en computers. Wat is er in de tussentijd precies gebeurd?
In dit boek leer je hoe onze samenleving van nu is ontstaan. Hoe holbewoners veranderden in wijze Romeinen, dappere Vikingen, verlichte wetenschappers en rijke zakenmannen. En hoe we onderweg veel belangrijke ontdekkingen en uitvindingen deden: van de eerste man die zich verbrandde aan een vuurtje tot de eerste mens op de maan.
Een boek vol striptekeningen, humor en onweerstaanbare weetjes.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 9 - 12 jaar
ISBN: 9789493189423
NUR: 223
Type: Hardcover
Auteur(s): Bengt-Erik Engholm
Illustrator: Jonna Björnstjerna
Vertaler: Angelique de Kroon
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 168
Uitgever: Condor
Verschijningsdatum: 15-12-2021
van-aap-tot-sapiens

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel leest: ‘Mystery Guest’

Ons Kinderpanel las 'Mystery Guest' van Maren Stoffels. Drie personen bekennen een moord, maar slechts één is de dader. Wie is de Mystery Guest?

Kinderpanel
Lees meer

Kinderboeken voor 4 & 5 mei

Het blijft belangrijk om stil te staan bij oorlog en vrijheid, zeker op 4 & 5 mei. Vind hier onze tips voor kinderboeken over de oorlog.

Tiplijst
Lees meer

Reviews

Bing , Kind (11 jaar) - 14-02-2022
Wat vind ik van de illustraties? nou ik vind de illustraties echt wel mooi en ze passen ook mooi bij de teksten die erbij staat dus ik vind de illustraties een dikke 10! ik vind ook dat het verhaal leuk en toch interessant geschreven is! en daarom geef ik het ook een 4,5.

Rijk, Kind (11 jaar) - 12-01-2022
Dit is een leuk en leerzaam boek. In het boek staan veel grappige tekeningen die vatten ook de informatie in het boek goed samen. Door naar de tekeningen te kijken begrijp je precies wat ze bedoelen. Ik vond het heel interessant om te lezen over de ontwikkeling van de mens, want het leven van een oermens zag er echt heel anders uit dan ons leven van nu. Ik vond wel het wel zielig om te lezen dat ze je in de oertijd achter lieten als je bijvoorbeeld je been gebroken had, gelukkig gaat dat nu niet meer zo.