VerlosMoeder

Hardcover:
34,99 30,00
Altijd de laagste prijs
  • Djanifa is bekend van YouTube, Instagram en VerlosMoeder de podcast
  • Een inclusief en eerlijke handboek over de zwangerschap en het eerste levensjaar
  • Heel toegankelijk, vol praktische informatie, hulpmiddelen en handige schema’s

Samenvatting

Het eerlijke en toegankelijke handboek voor alle ouders: alles wat je wilt weten over de zwangerschap en het eerste jaar van je baby.

Samenvatting

Wat kan het bijhouden van je menstruatiecyclus je leren over je gezondheid en je kans om zwanger te worden? Waar moet je beginnen als je (alleenstaand) zwanger wilt worden? Welke onderzoeken en protocollen zijn er allemaal voor zwangeren en waar moet je rekening mee houden als je een zwangere van kleur bent? Waar krijg je allemaal mee te maken in het eerste jaar met een baby? Deze en nog veel meer vragen worden beantwoord in dit boek. Boordevol handige informatie, tips en praktische handvatten zoals een temperatuurcurve, kolf- en slaapschema’s. Dit is het meest complete handboek van kinderwens tot minimens!


Djanifa da Conceicao – verloskundige, moeder en het gezicht achter VerlosMoeder – neemt je in dit eerlijke en toegankelijke handboek voor álle ouders mee vanaf je kinderwens tot in het eerste jaar van je baby. Ze legt alles op een begrijpelijke en leuke manier uit, zodat jij vol zelfvertrouwen deze spannende tijd tegemoet gaat.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

ISBN: 9789400515079
NUR: 850
Type: Hardcover
Auteur(s): Djanifa da Conceicao
Prijs: 34,99 30,00
Aantal pagina's: 416
Uitgever: Lev.
Verschijningsdatum: 16-05-2023