Zie jij wat ik zie?

3 - 6 jaar
4 /5
Hardcover:
16,99
Altijd de laagste prijs
  • Speels en interactief kijk- en bedenkspel
  • Een oproep aan de verbeelding en verwondering
  • Origineel en verrassend

Samenvatting

Bijzonder fotoboek dat uitnodigt om anders naar onze alledaagse wereld te kijken.

Samenvatting

In opa’s schuur vind je de mooiste en grappigste dingen. Op het eerste gezicht lijkt het misschien allemaal alleen maar gereedschap, maar als je goed kijkt, kun je zomaar plamuurmesvissen, sleutelvogeltjes, cowboys en acrobaten tegenkomen!

Tineke Meirink is naast illustrator bekend van haar project Stop:Watch, waarbij ze allerlei alledaagse dingen die ze tegenkomt fotografeert. Met een kleine aanpassing laat ze vervolgens zien dat niets is wat het lijkt. Haar vader was een fervent klusser en toen na zijn overlijden zijn klusschuur opgeruimd moest worden, ontstond bij Tineke het idee om iets met zijn geliefde gereedschap te doen. Het resultaat is deze prachtige ode aan de fantasie geworden!

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 3 - 6 jaar
ISBN: 9789021682860
NUR: 273
Type: Hardcover
Auteur(s): Tineke Meirink
Prijs: 16,99
Aantal pagina's: 48
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsdatum: 02-03-2022
Zie jij wat ik zie - Tineke Meirink

Gerelateerde artikelen

De Nationale Voorleesdagen 2025

'Rinus' is verkozen tot het prentenboek van 2025. Bekijk hier de volledige Prentenboeken top 10 van het jaar 2025 en laat je inspireren!

Tiplijst
Lees meer

De Nationale Voorleesdagen 2024

Lees alles over de Nationale Voorleesdagen 2024. Ontdek ook de prentenboeken top 10 en het Prentenboek van het Jaar.

Tiplijst
Lees meer

De Nationale Voorleesdagen 2023

Ieder jaar wordt er een top 10 samengesteld en een Prentenboek van het Jaar gekozen door de organisatie van de Nationale Voorleesdagen. De top 10 en het Prentenboek van het Jaar 2023 vind je hier!

Tiplijst
Lees meer

Reviews

Wendyblogt, Moeder (39 jaar) - 21-03-2022
De cover van het boek maakt je al erg nieuwsgierig. Er staan leuke vissen op die gemaakt zijn van plamuurmessen. Het is erg leuk om te lezen hoe het boek ontstaan is. Bij het zien van het schutblad is de nostalgie van de werkplaats bijna voelbaar. Het boek zet je wel aan het nadenken en laat je fantasie flink prikkelen. Zo is er een pagina met allemaal kleine dingen uit de werkplaats. Vervolgens krijg je eerst het voorwerp te zien, als je de pagina omslaat krijg je te zien welke illustratie erbij gemaakt is. Het is een erg leuk boek om te bekijken en andere dingen bij voorwerpen te gaan bedenken. Als je na het lezen van het boek een voorwerp ziet dan kijk je er met andere ogen naar. Het is leuk om te zien hoe dat er met en kleine aanpassing een heel ander voorwerp is. De aangeraden leeftijd voor dit boek is 3-6 jaar, al is het idee van het boek natuurlijk met oudere kinderen ook erg leuk. Zo zou je ze zelf aan het werk kunnen zetten.