Team 3 Cis Meijer
Het was wel een spannend boek dus soms dacht je ook echt van ‘WAT GAAT ER NU GEBEUREN!!!’ Kinderpanellid Arthur (12) over 'De geheime test'

Bekijk nog meer artikelen

Ons kinderpanel over ‘De geheime test’

De geheime test is het eerste boek van de spannende serie over de avonturen van Raf, Dunja en Iza. Wat vond het kinderpanel van dit boek?

Kinderpanel
Lees meer

Interview met Martine Letterie

In 2021 vierden we het 25-jarig auteurschap van Martine Letterie. De Tweede Wereldoorlog loopt als een rode draad door het oeuvre van de schrijfster. In een interview vroegen wij Martine Letterie alles over haar boek Waarom de maan verdwijnt.

Interview
Lees meer

Interview met Tjibbe Veldkamp

Naast schrijver van vele kinderboeken kennen we Tjibbe Veldkamp ook als vertaler van o.a. de populaire serie Dog Man. Wij vroegen hem alles over vertalen, zijn favoriete personages en het nieuwe deel in de serie.

Interview
Lees meer

Interview met Wouter Klootwijk en Enzo Pérès-Labourdette

Anne, het paard en de rivier is bekroond tot een van de Best Verzorgde Boeken van 2017. Het boek is geschreven door Wouter Klootwijk. Samen met de prachtige illustraties van illustrator Enzo Pérès-Labourdette is het verhaal een prachtig kinderboek geworden. Reden genoeg voor een kort interview met de schrijver en de illustrator.

Interview
Lees meer