Voorjaarsvakantie tips

Een zomerse zondag in Den Haag

Een zomerse zondag omslag

In het Kunstmuseum in Den Haag zal de tentoonstelling Vlaams Expressionisme – Heerlijke herinneringen plaatsvinden met kleurrijke kunstwerken van Vlaamse expressionisten. Tegelijkertijd geeft de tentoonstelling een overzicht van de Belgische schilderkunst aan het begin van de 20ste eeuw. Bij de tentoonstelling verschijnt het kinderkunstboek Een zomerse zondag van Gerda Dendooven.

De tentoonstelling vindt plaats in het Kunstmuseum in Den Haag van 25 maart 2023 t/m 20 augustus 2023.

 

Lees meer artikelen

Top 10 kinderboeken voor de vakantie

Er is niks fijner dan in de vakantie een stapel boeken lezen toch? Bekijk onze vakantieboeken top10 en droom lekker weg bij de verhalen over vakantie, vrij zijn en avontuur!

Tiplijst
Lees meer

De leukste doeboeken voor kinderen

Op zoek naar een leuke activiteit met kinderen? Met deze creatieve en leerzame doeboeken zijn ze urenlang zoet! Kies een boek uit de top 5 of ga voor één van de andere tips.

Tiplijst
Lees meer

Knutselen en kleuren met onze gratis doebladen

Voor kinderen die dol zijn op (voor)lezen en het leuk vinden om te knutselen of kleuren, zijn er gratis doebladen te downloaden van al hun favoriete personages!

Tiplijst
Lees meer

Kinderboekenweek 2023

Lees alles over de Kinderboekenweek 2023 en algemene informatie over de Kinderboekenweek. Ook tippen we boeken bij het thema van dit jaar.

Nieuws
Lees meer