De grote Mees Kees

Hardcover:
20,99
Altijd de laagste prijs
  • Twee Mees Kees-boeken in één vrolijk voorleesboek
  • Over de populairste meester van Nederland
  • Bekend van televisie en het theater

Samenvatting

Twee Mees Kees-boeken in één groot voorleesboek.

Samenvatting

Mees Kees is de leukste meester ooit, ook al is hij nog maar een stagiair. Hij geeft moppendictee en vindt dat je de sommen best mag overschrijven als het rekenwonder uit de klas ze al heeft gemaakt. Maar het fijnst is dat hij altijd een goeie oplossing verzint bij rampen, of het nou over spelling gaat of over hoe je in plaats van een saaie musical een fantastisch stuk opvoert! Zolang directeur Dreus er maar niet achterkomt... 

In dit lekker dikke voorleesboek zijn de verhalen van Mees Kees ruim en kleurrijk gezet, zodat ook de jonge Mees Kees-fans ervan kunnen genieten. In dit deel zijn  De rekenrap en  In de gloria opgenomen. 

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 6 - 9 jaar
ISBN: 9789021685427
NUR: 282
Type: Hardcover
Auteur(s): Mirjam Oldenhave
Illustrator: Rick de Haas
Prijs: 20,99
Aantal pagina's: 192
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsdatum: 07-02-2024
Mees-Kees-Mirjam-Oldenhave-Rick-de-Haas

Mees Kees

Mees Kees

Mees Kees is stagiair, dus hij weet nog niet goed wat een meester allemaal moet doen. Maar gelukkig heeft hij een klas vol experts! De kinderen leren hem dat je bij Nieuws uit de Natuur best naar Spiderman mag kijken, want een spin is ook natuur. En het is veel handiger om de sommen even over te schrijven als één iemand ze al gemaakt heeft. Naast de boeken is er over de populaire stagiair een aantal films, een televisieserie én een televisiequiz gemaakt.
Lees verder

Gerelateerde artikelen