Mees Kees – Gaat verhuizen

Prijzen en nominaties

  • - Vlag en Wimpel van de Griffeljury
Hardcover:
15,99
Altijd de laagste prijs
  • Los te lezen boek over de leukste meester van Nederland!

Samenvatting

Los te lezen deel in de grappige serie over de favoriete meester van de school, die voor het eerst op zichzelf gaat wonen. Geactualiseerd en in een nieuwe vormgeving, voor lezers vanaf acht jaar.

Samenvatting

Sinterklaas komt op bezoek! Groep 6b is er helemaal klaar voor, bij binnenkomst zingen ze uit volle borst het Wilhelmus voor de oude bisschop. Ook heeft de groep dit jaar de mooiste kerstboom van de hele school en misschien wel van de hele wereld.
Er gebeurt nog iets belangrijks voor mees Kees. Zijn moeder vindt dat hij maar eens op kamers moet gaan wonen, hij is nu oud genoeg. Gelukkig blijft hij in de buurt en blijken de kinderen prima verhuizers te zijn. Tobias heeft alleen een klein probleem: bakt mees Kees wel net zulke lekkere omeletjes als zijn moeder?

Let op: dit boek bevat Sint-spoilers.

– Getipt door de Kinderjury 2012

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 8 - 12 jaar
ISBN: 9789021680699
NUR: 282
Type: Hardcover
Auteur(s): Mirjam Oldenhave
Illustrator: Rick de Haas
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 128
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsdatum: 07-09-2020

Prijzen en nominaties

  • - Vlag en Wimpel van de Griffeljury
Mees Kees Gaat verhuizen Mirjam Oldenhave, Rick de Haas
Mees-Kees-Mirjam-Oldenhave-Rick-de-Haas

Mees Kees

Mees Kees

Mees Kees is stagiair, dus hij weet nog niet goed wat een meester allemaal moet doen. Maar gelukkig heeft hij een klas vol experts! De kinderen leren hem dat je bij Nieuws uit de Natuur best naar Spiderman mag kijken, want een spin is ook natuur. En het is veel handiger om de sommen even over te schrijven als één iemand ze al gemaakt heeft. Naast de boeken is er over de populaire stagiair een aantal films, een televisieserie én een televisiequiz gemaakt.
Lees verder

Artikelen over mees kees