Dog Man 12 – Dog Man: Redder in rood

7 - 12 jaar
Hardcover:
15,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Dog Man doet zijn stinkende best in dit hilarische twaalfde avontuur.

Samenvatting

Een stinkdier zorgt voor een groot drama: Dog Man ruikt verschrikkelijk! Hij krijgt een tomatensap-bad om de stank te verdrijven en komt er knalrood uit. Maar daar houdt Dog Mans pech niet op. Het stadhuis is ingestort en onze held krijgt de schuld. Hij wordt naar de gevangenis gebracht…

Ondertussen duikt er een slechterik op met een leger van AI-robots. Karel kan Dog Man helpen door met deze boef samen te werken. Maar nu is de stad wel in gevaar! Het wordt nog een hele kluif voor de Supermaatjes om iedereen te redden.

Zoals altijd hilarisch vertaald door Tjibbe Veldkamp.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 7 - 12 jaar
ISBN: 9789493356252
NUR: 282
Type: Hardcover
Auteur(s): Dav Pilkey
Vertaler: Tjibbe Veldkamp
Prijs: 15,99
Aantal pagina's: 224
Uitgever: Condor
Verschijningsdatum: 22-10-2024
Dog Man - Dav Pilkey

Dog Man en zijn vrienden

Half hond, half agent en helemaal politieheld. Als een politieagent en zijn hond gewond raken door de streken van de gemene kat Karel, verandert een levensreddende operatie alles. Dog Man is geboren! Deze nieuwe superheld is dol op botten en likjes geven aan de politiebaas. Maar boven alles beschermt hij de stad tegen rottige robots, kattige criminelen en op hol geslagen hotdogs. De boeken over deze blaffende boevenvanger en zijn handlangers zijn hilarische graphic novels, vol met bizarre tekeningen en leuke woordgrappen. Op deze pagina vind je nieuws over Dog Man en Kleine Karel, informatie over de personages en weetjes over schrijver Dav Pilkey. Verblaffend handig! Ben jij ook superfan van Dog Man? Meld je dan gratis aan bij Team Dog Man!
Lees verder

Gerelateerde artikelen

De allerleukste boeken voor papa’s!

De leukste boeken voor Vaderdag! Van prachtige prentenboeken over papa's tot interessante non-fictieboeken, voor iedere papa is er een passend boek.

Tiplijst
Lees meer

Ons Kinderpanel leest: ‘Mystery Guest’

Ons Kinderpanel las 'Mystery Guest' van Maren Stoffels. Drie personen bekennen een moord, maar slechts één is de dader. Wie is de Mystery Guest?

Kinderpanel
Lees meer