Artikel-Karin-Luiten

Ons Kinderpanel blogt over de kookboeken van Karin Luiten!

Je kunt niet jong genoeg beginnen met koken. Dat vindt culinair journalist en kookboekenauteur Karin Luiten ook. Zij schreef Het grote kinderkookboek, een kookboek vol recepten voor kinderen, zonder pakjes en zakjes! De recepten uit dit boek zijn nu ook verkrijgbaar in losse kookboekjes: Vegetarisch, Pizza en Pasta en Bakken: zoet & hartig!

Wij vroegen ons Kinderpanel om de boeken te testen. Gewapend met de kinderkookschorten van Karin Luiten en één van de kookboekjes zijn ze direct aan de slag gegaan, en dat heeft voor heel veel lekker eten gezorgd! Van nasi rolletjes en knakworstpasta tot kokospiramides. Benieuwd welke recepten er nog meer zijn gemaakt? Lees snel verder!

Gerelateerde artikelen

Ons Kinderpanel over ‘Autumnville’

Ons kinderpanel heeft het boek 'Autumnville' van Rick Meijer gelezen. Dit boek neemt de lezers mee op een spannend en muzikaal avontuur. Benieuwd wat Amber, Charissa, Manu, Ella, Harrie, Kenzey en Rijk van dit boek vinden? Lees dan snel verder!

Kinderpanel
Lees meer

Voetbalboekentips van ons kinderpanel

Zoek je het ultieme cadeau voor voetballiefhebbers? Zoek niet verder! Ons kinderpanel tipt de leukste boeken voor voetballers tussen de 9 en 12 jaar. Met deze boeken scoor je sowieso.

Achtergrond
Lees meer