Het grote kinderkookboek

zonder pakjes & zakjes

8 - 13 jaar
4.3 /5
Hardcover:
24,99
Altijd de laagste prijs

Samenvatting

Kinderen kunnen zelfstandig aan de slag met dit dubbeldikke kookboek van anti-pakjesgoeroe Karin Luiten.

Samenvatting

Jong geleerd, oud gedaan. Wie als kind leert koken, eet een leven lang lekker, en nog gezond ook. In dit vrolijke kookboek vol weetjes en grapjes zie je hoe je met verse basisingrediënten de heerlijkste maaltijden op tafel zet. Van falafel tot stamppot, van loempiaatjes tot spaghetti met ballen: kinderen kunnen het helemaal zelf, zónder pakjes of zakjes!
Karin Luiten (alias Koken met Karin) is culinair journalist en auteur van diverse kookboeken, waarvan de zonder pakjes & zakjes-boeken het bekendst zijn. Dit boek is een bundeling van haar twee eerder verschenen kinderkookboeken 'Lekker opscheppen!' en 'Lekker uitpakken!'.

Lees meer

Specificaties

Specificaties

Leeftijdsindicatie: 8 - 13 jaar
ISBN: 9789021679860
NUR: 216
Type: Hardcover
Auteur(s):
Illustrator: Karin Luiten
Prijs: 24,99
Aantal pagina's: 256
Uitgever: Ploegsma
Verschijningsdatum: 26-09-2019
Het grote kinderkookboek - Karin Luiten
Koken met Karin - Karin Luiten

Koken met Karin

Koken met Karin Luiten

Lekker eten is een van de leukste dingen van de wereld, en wie zelf kan koken, eet elke dag lekker! En daar kun je niet jong genoeg mee beginnen. Koken is niet alleen leuk, maar zelfgemaakt eten, gemaakt met verse ingrediënten, is ook veel gezonder dan kant-en-klaar producten of spul uit pakjes en zakjes. Met de kinderrecepten van Karin Luiten ontdekken kinderen zelf hoe superlekker gezond eten kan zijn. Van klassiekers als lasagne en spaghetti met ballen, tot trendy gerechten als Thaise loempiaatjes en shakshuka. En natuurlijk mag je ook best eens iets maken dat alleen maar lekker is, zoals een soesjesberg of een brownietaart. Karin Luiten is culinair journalist en kookboekenauteur. Met haar website www.kokenmetkarin.nl inspireert ze ontelbaar veel mensen om zelf het keukenschort om te binden. Ze werd bekend met haar strijd tegen het gebruik van pakjes en zakjes, en laat telkens opnieuw zien dat het helemaal niet ingewikkeld is om zelf te koken met verse ingrediënten. Dus op naar een leven vol eetplezier!
Lees verder

Reviews

Paula, Moeder (47 jaar) - 14-04-2021
Onze zoon van 9 (bijna 10) had allemaal lekkere gerechten uit het kookboek verzameld die hij op een zaterdag wilde bakken/koken. Hij had een boodschappenlijstje gemaakt, zodat we zeker wisten dat alle ingredienten in huis waren. Wat hij ging koken wisten we niet. ' s morgens werden we verrast met de knakworstcroissants, tussen de middag de gebakken boterham met een vierkant van ei. Hij heeft deeg voor turkse pizza's gemaakt en voor pitabroodjes. Die waren super goed gelukt, lekker belegt en smaakten super. Inmiddels heeft hij de bodem al vaker gemaakt als we een 'gewone' pizza willen bakken. Als toetje kregen we de soesjestoren, die was geweldig, zag er mooi uit en smaakte verrukkelijk! Bij het maken van het deeg hebben we even geholpen om uit te leggen hoe dit het best gekneed kon worden. Ook het slagroom opkloppen en smelten van chocolade hebben wij gedaan. Voor de rest heeft hij zelf bijna alles gedaan. Daar was hij zowat de hele dag druk mee. Het was zo geslaagd, dat hij nu ook steeds vaker helpt met koken.

Xanthe, Kind (10 jaar) - 22-12-2020
Het is een superleuk boek en het is niet alleen een kookboek maar ook een bakboek want er staan ook bak dingetjes in en dat vind ik superleuk. Ik al best veel gemaakt van de gerechten uit dit kook/bakboek en ze waren superlekker dus dat was fijn.❤️‍ ❤️‍ ❤️‍ ❤️‍

Tara, Kind (11 jaar) - 18-06-2020
Toen ik het boek opende was ik al enthousiast, ik wilde de gerechten meteen proberen. Alleen wat wel beter kan, is dat je hebt bijvoorbeeld het hoofdstuk pizza, maar dan staan er 10 verschillende pizza gerechten, terwijl je ook gewoon 1 gerecht kan doen, want je kan op je pizza doen wat je wilt. Maar de gerechten zijn leuk om te koken en ook heel lekker. Dus ik adviseer je het boekte kopen!!!