Ons kinderpanel leest 'Meester Jesper en de TikTok battle'

Vera (9)

Ik heb voor dit boek gekozen omdat ik de beschrijving erg leuk vond en het boek is dus in het echt ook heel erg leuk. Er staan mooie tekeningen in en het is ook heel grappig geschreven. Het boek gaat over Meester Jesper die met de klas een 1-april grap uithaalt. * SPOILER ALERT * Hij laat de klas geloven dat hij wordt ontslagen. Dan wordt zijn TikTok-account gehackt en verschijnen er allemaal rare filmpjes. Karel Kooijkamp heeft het account van Meester Jesper gehackt om de TikTok battle, waar Karel en Meester Jesper aan meedoen, te saboteren. Zou de 1-april grap dan toch waarheid worden? Een super spannend verhaal die ik in 1 keer heb uitgelezen.

Jurriën

Ik vond het spannendste stukje dat hij bijna ontslagen werd, maar dat hij nog net op school kon blijven. En het grappigste dat hij op de computer van mevrouw Azijnvijver dat filmpje ging kijken met de poppen.
Ik zou heel leuk vinden als meester Jesper mijn meester zou zijn ,want hij is een hele moderne meester. Ik denk dat ik graag Asha zou willen zijn, want zij kan heel goed breakdancen.

Sarah (12)

Meester Jesper & de TikTok battle is een leuk, spannend boek over de gehackte social media accounts van de meester. Meester Jesper is in het boek ook echt de meester. Hij doet leuke dingen met zijn leerlingen, zoals een dance battle, en het is leuk dat hij samen met zijn leerlingen op onderzoek uitgaat naar wie zijn accounts heeft gehackt.
De tekeningen zijn ook leuk met leuke kleuren. Meester Jesper & de TikTok battle is een leuk boek die iedereen leuk zal vinden.
Ik hoop dat Meester Jesper nog meer leuke boeken gaat schrijven want ik vond het súper leuk!

Lieuwe (9)

Het is best wel een spannend boek. Het gaat namelijk over een hacker. Meester Jesper en zijn klas proberen erachter te komen wie het is. Op en gegeven moment zijn ze op een spoor gekomen. Het moment dat ze gingen aanbellen bij het huis van de vermoedelijke hacker was heel spannend. Je was echt zo benieuwd wie het dan zou zijn!
Maar ook zijn er veel grappige momenten. Zoals dat meester Jesper op 1 april over de groepsapp laat weten dat hij ontslagen is (maar dat was natuurlijk een 1 april grap). En dat mevrouw Azijnvijver in het boek een keer mevrouw Azijnzeiker wordt genoemd, ha ha.
Het zou leuk zijn als meester Jesper mijn meester zou zijn. Hij doet namelijk vaak dingen buiten het “ lesboekje”. Zoals met de klas filmpjes maken voor zijn TikTok account. En er is een dobbelsteen die de leerlingen af en toe mogen gooien en bij elk nummer van de dobbelsteen hoort dan een opdracht. En bij een verjaardag in de klas komt er een chocoladefontein! Hij laat zien dat je je als leerkracht echt niet altijd alleen maar aan de lesstof moet houden, maar dat het ook enorm leuk is als je daarbuiten om leuke dingen met de klas doet.
Als ik een van de personages uit mijn boek mocht zijn, dan koos ik Lieve. Zij kan heel goed tekenen, dat zou ik ook willen. Zo maakt zij een portrettekening van de hacker. Met dat portret komen ze de echte dader ook op het spoor, zo knap!
Ik zou het boek aan iedereen van mijn leeftijd aanraden! Het is heel spannend, maar ook grappig geschreven. En het gaat over onderwerpen die kinderen van mijn leeftijd allemaal interesseren en bezighouden (TikTok, youtube, hackers etc).

Wander (12)

Dit boek begint meteen al spannend: Meester Jesper wordt ontslagen wordt er gemeld in de groepsapp. Neehee, denk je dan, net als de personages in het boek. De leerlingen van zijn klas zijn helemaal de kluts kwijt en begrijpen het maar niet. Ze willen meester Jesper niet kwijt.
Ik verklap natuurlijk niet wat er aan de hand is, dat mag je zelf gaan lezen!
En het blijft spannend in dit boek want meester Jespers accounts zijn gehackt en er verschijnen rare berichtjes. Hij moet binnen 24 uur een oplossing vinden en gaat dat doen samen met drie van zijn leerlingen. Of het gaat lukken?
Er zitten heel veel grappige scenes in dit boek, bijvoorbeeld die met mevrouw Azijnvijver, de gemene directrice. Ze zit in mantelpak op de hometrainer, zie je het al voor je? En ze gebruikt moeilijke woorden als consciëntieus.
Als meester Jesper mijn meester zou zijn, zou ik het elke dag leuk vinden om naar school te gaan want elke dag is wel een avontuur bij hem!

Noa (9)

Samen met meester Jesper en zijn leerlingen beleef je een spannend en ook grappig avontuur.
Het grappigste stukje in het boek vond ik, toen meester Jesper een 1 april grap had gestuurd naar de klas. Hij had geappt dat hij was ontslagen. 😂
Het moment van de danswedstrijd vond ik erg spannend. Dit is aan het einde van het boek en gebeuren er veel dingen tegelijk. Je vraagt je af of alles nog wel goed gaat komen en wil je helemaal snel verder lezen.
Meester Jesper zou ik heel graag als meester willen hebben. Hij doet leuke en gekke dansjes en maakt leren leuk.
Als ik een personage uit het boek mocht zijn, zou ik kiezen voor Asha. Ze durft heel erg veel en was goed in het meedenken om alles op te lossen.

Jutta (9)

Dit boek gaat over meester Jespers. Zijn accounts zijn gehackt en iemand plaatst allemaal rare filmpjes namens meester Jesper. Ik was het hele boek benieuwd wie al die filmpjes plaatste. Pas zo’n beetje aan het einde kwam je erachter wie dat is en dat maakt het boek behoorlijk spannend. Meester Jesper is een leuke meester met leuke ideeën. Hij neemt bijvoorbeeld filmpjes op in de klas, ze hebben een mascotte en hij maakt graag grapjes. Ik vond Lieve het leukste personage. Ze lijkt me me heel aardig en ze kan heel erg goed dansen.
Het vond het boek spannend maar ook grappig door alle grapjes die meester Jesper maakt. Het boek is geen moment saai omdat er steeds wel iets gebeurt. Ik zou het leuk vinden als er nog een boek komt over meester Jesper en zijn klas. Maar dan misschien net een beetje minder spannend, want dit boek heeft wel heel veel spannende situaties.

Louise

Het boek gaat over meester Jesper. HIj is een bekende Tiktokker. In het boek is zijn account gehackt waardoor er allemaal rare video’s op zijn account verschijnen. Samen met een paar kinderen uit zijn klas gaat hij onderzoeken wie zijn account heeft gehackt. Het grappigste stukje in het boek vond ik toen meester Jesper een 1 april grap uithaalde me de klas. Dat had ik niet verwacht. Het spannendste gedeelte uit het boek vond ik toen ze naar de school de Tweestrijd gingen, omdat ze betrapt konden worden. Ik zou het wel leuk vinden als meester Jesper was, want dan kunnen we samen TikToks maken. Ik zou graag Lieve uit boek zijn, omdat zij heel goed kan tekenen en zij houdt net zoals ik van avontuur.

Luuk (9)

Het grappigste stukje vind ik dat de grote, sterke, stoere oom van Nour bang wordt van een 12 jarig meisje. Zij wordt boos op hem😤😫
Dat ze erachter wie meester Jesper zijn account heeft gehackt vond ik het spannendste stukje.
Ik zou het wel leuk vinden om een meester te hebben. Ik heb tot nu toe alleen maar juffen gehad. Er is niets eens een meester bij ons op school. Alleen de directeur een man. Dus ja! Ik zou deze meester wel als meester willen hebben. Dan kan ik ook coole Tiktok filmpjes met hem maken✌🏻
Als ik een personage uit het boek mocht zijn, zou ik graag meester Jesper willen zijn. Omdat hij YouTube video’s maakt.

Dit boek gaat over het Tiktok account van meester Jesper en die is gehackt. Dit willen ze opgelost hebben en samen lukt dat! Maar dat is niet makkelijk. Wil jij ook weten hoe? Ga dan zelf het boek lezen.

Rijk (13)

Meester Jesper kende ik al van Instagram en ik vond het leuk om nu dit boek over hem te lezen. In dit boek doet meester Jesper met zijn klas mee aan een dans battle waarbij ze met de klas een heel gave prijs kunnen winnen. Maar opeens verschijnen er filmpjes online waarin meester Jesper anderen belachelijk maakt, zijn accounts zijn gehackt en de ouders en de directrice van school zijn kwaad. Met een aantal kinderen uit zijn klas gaat meester Jesper op onderzoek uit en doen ze een verrassende ontdekking. Ik vond niet dat er heel spannende stukjes in dit boek zaten, het leest gewoon lekker weg. Je raakt wel heel benieuwd hoe het verhaal afloopt en daarom blijf je steeds doorlezen. Ik zou wel les willen krijgen van meester Jesper want ik denk dat hij heel aardig is. Maar ik zou niet mee willen doen aan al die dansfilmpjes die hij maakt, ik lees liever een boek.

Florence (11)

Het boek is grappig, spannend en leuk.
Het grappigste stukje uit het boek vond ik het moment waarop een meisje uit de klas, Lieve, haar tekening aan de klas laat zien van een man die
misschien wel de hacker kon zijn en dat haar klasgenootje Nour de dief herkent als haar oom.
Het spannendste deel van het boek vond ik het deel waarbij een paar kinderen met meester Jesper op zoek gaan naar de dief. En dat ze op een gegeven moment de directrice als hoofdverdachte zien en dat ze de zoektocht allemaal heel spannend vinden!
Ik heb al een hele lieve juf. Maar meester Jesper lijkt me ook leuk om te hebben, omdat je dan hele leuke avonturen beleeft.
Als ik een van de personages uit het boek zou mogen spelen, dan zou ik Asha willen zijn, omdat ze lief is en ze lijkt een beetje op mij :).
Ik zou het boek aanraden aan alle kinderen die in groep zes en zeven zitten. Het is soms makkelijk te lezen en leuk voor gezellige afleiding tijdens een regenachtig weekend.Het boek ziet er prachtig en kleurrijk uit, elke pagina!

Kaylinn (11)

Ik vond de 1 april grap die meester Jesper uithaalt echt heel erg grappig! Ook wel een beetje spannend in het begin, omdat je niet weet of hij echt weg gaat. Het was ook heel spannend dat ze aanbelde bij het huis waar de scooter van was. Je weet dan niet wie er open doet en wat er gaat gebeuren.
Het zou echt geweldig zijn als Meester Jesper mijn meester is. Ik ben gek op Tiktoks maken en zou op deze manier ook heel veel kunnen leren.
Het lijkt mij wel gaaf om Asha te zijn. Zij is best snel in denken en zorgt ervoor dat ze binnen komen bij mevrouw Azijnvijver.

Lotte (10)

Ik ben Lotte en ben nu 10 jaar jong en ik lees graag boeken.
Ik wou het boek Meester Jesper & de TikTok Battle graag lezen omdat ik Meester Jesper vaak voorbij zie komen op filmpjes van Instagram en YouTube (ik heb geen TikTok). Zijn filmpjes zijn leerzaam maar ook grappig en ik wou weten of het boek ook zo was.
Het boek is heel gemakkelijk te lezen. Hij doet heel leuke activiteiten met zijn leerlingen en het is leuk dat hij, samen met zijn leerlingen, op onderzoek gaat. Spannend…
Het waren iets langere hoofdstukken maar met heel mooie en kleurrijke tekeningen. In het boek komen ook enkele dingen voor die je kunt herkennen als je zijn filmpjes bekijkt. Ik hoop dat meester Jesper nog meer leuke boeken gaat schrijven.
Het grappigste stukje uit het boek is het deeltje over de 1 aprilgrap op pg. 16-17 en natuurlijk de mooie tekening erbij. Het spannendste vond ik het hoofdstuk “oog in oog…”. Meester Jesper als mijn meester zou ik super leuk vinden omdat hij zo grappig is. Mocht ik een van de perso,ages uit het boek mogen zijn, dan zou ik voor Asha kiezen.

Liz (10)

Ik vond het een heel leuk boek omdat er veel mooie tekeningen in stonden en het grappig was.
Het grappigste stukje vond ik het eerste hoofdstuk toen meester Jesper die 1 aprilgrap uithaalde.
Ook was het soms best spannend het spannendste stukje vond ik dat ze de Tweestrijd (school) ingingen en Karel Kooikamp tegenkwamen.
Als ik een personage uit het boek zou zijn zou ik het liefst Asha zijn want zij is heel stoer en maakt het meest mee.
Meester Jesper en de TikTok battle is een makkelijk en leuk boek om te lezen en ik zou het zeker aanraden.

Lotte (13)

Ik heb het boek ‘Meester Jesper & de Tiktok Battle’ gelezen, en ik denk dat het boek leuker is als je iets jonger bent. Ik vind het boek namelijk niet zo passend bij mijn leeftijd. Als meester Jesper mijn meester was, zou ik daar niet per definitie blij mee zijn, omdat hij in mijn ogen grappig probeert te zijn. Als hij mijn meester was, denk ik dat ik daarop snel uitgekeken zou zijn. Misschien is hij wel een hele goede meester, maar ik zie alleen de social media kant daarvan. Dat trekt me niet erg aan. Als ik een personage uit het boek zou zijn, zou ik Lieve willen zijn, omdat zij erg goed kan tekenen. Kortom: ik zou het boek niet aanraden aan mijn vrienden, omdat ik het te kinderachtig vind.

Julia (10)

Meester Jesper en de Tik Tok Battle is een leuk en spannend boek. Het gaat over Meester Jesper. Zijn account is gehackt en de kinderen uit zijn klas gaan op zoek naar de hacker.
De hacker moet gevonden worden, anders heeft meester een groot probleem. Het is erg spannend of het allemaal gaat lukken.
Er gebeuren allemaal vreemde dingen in het boek en als lezer ga je mee puzzelen om de oplossing te vinden. Dit is allemaal erg spannend.
Soms denk je dat de oplossing dichtbij is maar dan loopt het toch weer anders. Dat is erg verrassend en zorgt ervoor dat je door wil lezen.
Het boek is vooral leuk als je van speuren en raadsels houdt, je gaat echt meedenken over de oplossingen.
Meester Jesper is heel cool, het lijkt mij heel gaaf als hij mijn meester was. Dan zou ik wel Lieve uit het boek willen zijn.
Zij kan net als mij goed tekenen en dat gebruikt zij om de hacker te vinden. Dat lijkt mij heel gaaf.
Het boek leest makkelijk en er staan veel plaatjes in, dat is erg fijn.
Het is leuk voor jongens en meisjes, het is echt een aanrader en het boek krijgt van mij dan ook een dikke 8.

Yaël (11)

Meester Jesper en de TikTok battle is echt een leuk boek!
Dit is een echt een boek die alle kinderen tussen 9jaar en 12 jaar moeten lezen.
De voorkant van het boek is heel mooi gemaakt en de bladzijdes zelf zien er ook vrolijk uit.
Het grappigste stukje was wel de poep grap van èèn van de leerlingen. Het spannendste was toen leerlingen van meester Jesper in het klaslokaal op zoek gingen naar het bewijs van de hack.
Wat zou jij ervan vinden als meester Jesper jouw meester was? dan zou ik super veel tiktoks maken en tips vragen. En als ik een van de personages uit het boek mocht zijn, dan kies ik Asha want die is slim en leuk.

Diantha (12)

Als meester Jesper mijn meester zou zijn zou ik dat geweldig vinden. Eens anders dan een leerkracht die alleen maar taal en rekenen wil doen!
Als ik 1 iemand uit het boek zou zijn zou ik de directrice zijn. Ik zou dan niet boos zijn op meester Jesper. Ik vond het grappigste stuk uit het boek dat meester Jesper werd betrapt met zijn circus zonnebril door de directrice. Ik vond de gebeurtenissen in het hoofdstuk een (modderig) spoor, wel het spannendst. Maar in het algemeen vond ik het boek niet echt spannend.

Ook benieuwd naar het boek?

Meester Jesper & de TikTok Battle - Jesper Hesseling
Hardcover:
15,99

Meester Jesper & de TikTok Battle

Jesper Hesseling

Hoi leerlingen van groep 8. Morgen heb ik een danswedstrijd. Dus jullie zijn een dagje vrij. Doei!

 

Er verschijnen gekke filmpjes op de social media-kanalen van meester Jesper. Iemand heeft zijn accounts gehackt!

De gemene directrice, mevrouw Azijnvijver, is boos. Ze geeft meester Jesper 24 uur de tijd om dit op te lossen, anders is hij zijn baan kwijt. Samen met Asha, Dorian en Lieve uit zijn klas gaat meester Jesper op onderzoek. Heeft het soms iets met de dance battle te maken waaraan de klas overmorgen meedoet?

 

Meester Jesper is de leukste meester op TikTok, YouTube en Instagram.

Hoi leerlingen van groep 8. Morgen heb ik een danswedstrijd. Dus jullie zijn een dagje vrij. Doei!

 

Er verschijnen gekke filmpjes op de social media-kanalen van meester Jesper. Iemand heeft zijn accounts gehackt!

De gemene directrice, mevrouw Azijnvijver, is boos. Ze geeft meester Jesper 24 uur de tijd om dit op te lossen, anders is hij zijn baan kwijt. Samen met Asha, Dorian en Lieve uit zijn klas gaat meester Jesper op onderzoek. Heeft het soms iets met de dance battle te maken waaraan de klas overmorgen meedoet?

 

Meester Jesper is de leukste meester op TikTok, YouTube en Instagram.

Lees meer